Neodoljiva opcija – Iskoristi Turbo Cash i naplati tiket u bilo kom trenutku

.Iako mnoge kladionice u našoj zemlji prate svetske trendove u industriji igara na sreću, Meridian se izdvaja od drugih. Pre svega, bogata sportska ponuda, kao i najbolji bonusi učinili su da ova kladionica postane omiljeno mesto zabave mnogima.
Upravo je Turbo Cash jedna od najnovijih promocija koju donosi sportsko klađenje u Meridianu.
Naime, od sada i pre završetka utakmica možete da osvojite određenu novčanu vrednost. A sjajna vest je da ne morate imati nijedan pogođen par u trenutku isplate!
Jedino je važno da tiket u ovoj selekciji za sportsko klađenje u Meridianu bude otvoren.
Da biste stekli uslove za potražnju Turbo Cash-a neophodno je da isplata bude veća od 20 dinara za tikete odigrane u kladionici. Dok za online klađenje treba da je veća od 10 dinara.
Takođe, svi mečevi moraju biti pogođeni ili aktivni. Pri čemu za aktivne mečeve ne sme da se dogode velike promene u kvotama ili granicama koje se nalaze na tiketu.
Oni mečevi koji su počeli obavezno moraju da postoje u Live ponudi. Na taj način mogu biti obrađeni za Turbo Cash Meridian naplatu.
Iako kladionica Meridian pruža bezbroj mogućnosti za sportsko klađenje, imajte u vidu da Turbo Cash ne važi za Hendikep i Over/Under opklade ukoliko se granica na ovim igrama u međuvremenu promenila.
Dakle, sada kada smo vas upoznali sa Turbo Cash opcijom jedino što vam preostaje jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i sastavite tikete, bez stresa!
Još jedna sjajna vest – za srećan početak na bonus računu će vas sačekati i poklon od čak 1.000 RSD!
Ovaj bonus možete odmah iskoristiti za online ili uživo klađenje.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.