Četvrtak, 21/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
21/10PSV vs MonakoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
19/10/2021 20:50
U veoma jakoj B grupi Lige Evrope u Ajndhovenu igraju domaći PSV i Monako. Utakmica je na programu u četvrtak u 21 čas.
PSV

\'\'Filipsovci\'\' su u prva dva kola osvojili čeiri boda i nalaze se na prvom mestu. U prvom su na svom terenu podelili bodove sa Real Sosijedadom, da bi u drugom ubedljivo slavili u Gracu protiv Šturma. Uprvao zbog tog trijumfa sa 4:1 trenutno su prvi ispred Monaka koji ima isti broj sakupljenih poena. Njihov pokušaj da stignu do Lige šampiona nije bio uspešan, u plej-ofu ih je zaustavila ekipa portugalske Benfike. Sada imaju obavezu da prezime u Ligi Evrope, a grupa u kojoj se nalaze upšte nije naivna. Čini se da Šturm nema šansi, ali su zato ostale tri ekipe izuzetno kvalitetne. PSV je odličan i u holandskoj Erediviziji, posle devet kola imaju sedam pobeda i dva poraza, a za šampionom Ajaksom zaostaju samo jedan bod.

Monako

\'\'Kneževi\'\' su se isto nadali nastupu u Ligi šampiona, ali je njih od te nade rastavio ukrajinski Šahtjor, i to posle produžetaka. Morali su da se zadovolje slabijim evropskim takmičenjem, a krenuli su sasvim dobro, pobedom i remijem. Prvo su minimalnim rezultatom slavili protiv Šturma u Monte Karlu, a onda su doneli bod iz Baskje, pošto su u San Sebastijanu igrali nerešeno sa Real Sosijedadom. Situacija u francuskoj Ligi 1 dalkeo je od idealne, Monako je trenutno tek 14. a niz dobrih rezultata prekinuli su u subotu porazom od Liona na Žerlanu. U Holandiju odlaze u oslabljenom sastavu, ali sa željom da barem ostanu neporaženi.

Predlog

Ovo je duel dve ekipe koje igraju na gol više. Tako je bilo i u prvim utakmicama, mada je Monako za sada znatno neefikasniji. PSV je dao šest golova u dve utakmice i verujemo da će i sada uspeti da pronađe put do mreže rivala. Odbrana je slabiji deo tima kod \'\'Filipsovaca\'\', pa očekujemo i da strelci tima iz Kneđevine budu precizni. Sve u svemu, igrajte na golove, njih bi trebalo da bude bar tri. Za 3+ u kladionici CircusCasino kvota je 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.