Subota, 27/11 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
27/11Šalke 04 vs Sandhausen1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
26/11/2021 21:19
U jednom od najzanimljivijih mečeva 15. kola Cvajte Šalke na svojoj Feltins Areni dočekuje Sandhauzen. Kraljvsko plavi ne odustaju od povratka u Bundesligu, dok gostima predstoji grčevita borba za opstanak. Utakmica se igra u subotu u 13.30.
Šalke

Ovaj meč je u Galzenkirhenu označen kao onaj koji se mora dobiti po cenu života. Šalke je posle tri očajno odigrane utakmice pao na sedmo mesto. U duelima sa Hajdenhajmom, Darmštadom i Verderom osvojen je samo jedan bod, što je za nekadašnjeg Bundesligaša ravno mizeriji. Ipak, na njihovu sreću rivali nisu previše odmakli. Vodeći Senkt Pauli beži im šest, a drugoplasirani Darmštad samo četiri boda. Verni navijači ne gube strpljenje, veruju da će njihovi ljubimci krenuti sa pobedama i doći veoma brzo na jednu od vodećih pozicija na tabeli. Za tako nešto potrebno je da se bar neko pridruži Simonu Terodeu. On je sam postigao 12, ostatak tima 11 golova.

Sandhauzen

Kažu da maleri dolaze u serijima. Fudbalerima Sandhauzena malo toga polazi za nogom od početka sezone. Imali su problema sa povredama, a početkom novembra čak 18 igrača bilo je zaraženo koronom. Ove nedelje su igrali zaostalu utakmicu protiv Sankt Paulija i izgubili sa 3:1. Ekipa je totalno van forme, pali su i na fizičkom planu, tako da im se i u Gelzenkihenu ne piše ništa dobro. Posle Ingolštada, odbrana Sandhauzena je najgora u ligi, dok su i prilično neefikasni.

Predlog

Sve osim trijumfa Šalkea bilo bi ogromno izenađenje. Sandhauzen nema šta da traži na Feltins Areni i može samo da očekuje častan poraz. Ovo je jedan od sigurnijih fikseva, a pobeda Šalkea nad Sandhauzenom plaća se kvotom 1.45 u kladionici MaxBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.