Petak, 25/11 - Fudbal, Francuska, National
25/11Red Star vs NansiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
23/11/2022 19:40
Posle duže vremena smo za vas pripremili jedan meč iz francuske treće lige, a ovoga puta je reč o duelu između Red Stara i Nansija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Red Star

Kako sada stvari stoje utisak je da svi navijači Red Stara imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihove omiljene ekipe.
Primarni cilj će svakako biti plasman u drugu ligu, a u ovom trenutku se nekadašnji drugoligaš nalazi na petom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Konkarno.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju upravo kod lidera na tabeli, a taj duel je završen bez golova, što je zaista malo ko očekivao.

Nansi

Što se tiče Nansija, sigurno je da nekadašnjem prvoligašu nije mesto u trećoj ligi, pa će poput Red Stara, primarni cilj ove sezone biti povratak u Ligu 2.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na petoplasirani Red Star, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu, gde će pobeda biti imperativ.
Inače, u prošlom kolu je Nansi na svom terenu samo remizirao protiv trinaestoplasiranog Sedana, a taj meč je završen bez golova.

Naš predlog

I jedini i drugi silno žele trijumf na ovom duelu, a mišljenja smo da će nam sve to doneti dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.