Sreda, 25/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
25/01FC Leverkusen vs Bohum1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/01/2023 17:53
U sredu se nastavljaju mečevi vanrednog kola nemačkog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Leverkuzena i Bohuma. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Bajer Leverkuzen

Fudbaleri Leverkuzena su imali dosta problema u uvodnom delu šampionata, ali je utisak da se sve promenilo od kako je na klupu ovog tima seo legendarni Ćabi Alonso, koji je za kratko vreme preporodio popularne "farmaceute".
Na poslednja četiri susreta Leverkuzen je ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Menhenagladbaha, u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 2:3.

Bohum

Kako sada stvari stoje, slobodno možemo konstatovati da i Bohum nakon katastrofalnog starta šampionata polako ali sigurno podiže svoju formu, a ono što je bez ikakve sumnje najbolje je da se Takuma Asano i drugari posle duže vremena nalaze van zone ispadanja, konkretno na četrnaestom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na šesnaestoplasirani Štutgart.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala još jedan sjajan meč i vezala treću pobedu u šampionatu na svom terenu protiv Herte, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju sjajno u poslednje vreme, a posebno se  to odnosi na Leverkuzen koji prosto melje rivale na svom terenu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.