Ponedeljak, 25/07 - Fudbal, Bugarska, A PFG
25/07CSKA Sofija vs Černo MoreUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
22/07/2022 16:01
Gosti su maksimalno startovali u novom prvenstu, ali se odlično drži i sofijski velikan. Meč trećeg kola igra su u ponedeljak u 19.30.
CSKA Sofija

Tim iz bugarske prestonice doveo je na klupu igračku legendu Partizana i bivšeg trenera Čukaričkog, Sašu Ilića. Dominacija Ludogoreca svima je dosadila u Bugarskoj, i sigurno je da se priželjkuje da neki drugi tim dođe do titule, ili bar bude u konkurenciji sa ekipom iz Razgrada što duže. CSKA iz prva dva kola ima četiri boda. Posle pobede nad Ardom od 3:0, u drugom kolu su osvojili bod u gradskom derbiju sa Lokomotivom. Goste je u tom meču spasio Moreno golom u poslednjem minutu. Nakon remija sa \'\'Željezničarima\'\', \'\'Armejci\'\' su otputovali u Skoplje na prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. U napetom meču, pre svega zbog aktuelne političke situacije, golova nije bilo, a odluka će pasti u četvrtak u Sofiji.

Černo More

Pored aktuelnog šampiona Ludogoreca, samo još ekipa Černog Mora ima maksimalnih šest bodova iz prva dva kola. Za takav učinak bila su im dovoljna samo dva gola. Naime, Černo More je rezultatom 1:0 pobedilo Lokomotivu u Sofiji i Slaviju na svom terenu u Varni. Prošlu sezonu Černo More je završilo na petom mestu pa su ostali bez plasmana u Evropu. Zato u ovim letnjim danima, dok najveći konkurenti igraju u ritmu nedelja-četvrtak, oni maksimalno mogu da se posvete domaćem prvenstvu. Odbrana im je bolji deo tima i veruju da im se mreža neće zatresti ni u trećem kolu, na teškom gostovanju u prestonici.

Predlog

Prošle sezone su ove dve ekipe odigrale tri veoma tvrda meča sa samo tri gola ukupno. Dva puta je slavio CSKA, sa 1:0 i 2:0, dok je treći duel, onaj poslednji u sezoni, okončan bez golova. Na strani \'\'Armejaca\'\' je domaći teren, ali i umor od utakmice u četvrtak. Zato je najsigurnije igrati na golove, a teško je očekivati da padnu više od dva, možda neće ni toliko. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.