Ova strategija je posvećena klađenju na domaće ekipe i načinima da to bude uspešno. Mnogi od vas znaju koliko je važan domaći teren za uspeh pojedinih ekipa.

Mnogi timovi pravili su duge serije pobeda na svom terenu, pa nije čudo što se ustalio termin „prednost“ domaćeg terena. Kada odlučite da iskoristite ovu taktiku, osim serije pobeda na domaćem terenu, pažnju treba da obratite i na sastave ekipa i pojedine fudbalere, odnosno da li nema nekih problema i specijalnih situacija. Jedna od takvih specifičnosti je, na primer, igra pred praznim tribinama iz raznoraznih razloga. Zato što navijači mogu svom timu da donesu posebnu snagu i da oni, uz podršku sa tribina, uspeju da pobede i mnogo jače rivale. Ovu vrstu opklade najbolje je odigrati u Meridian.

To je, ipak, samo mala prednost za domaćina. Razume se, ponekad kvote da domaćin ne izgubi, ako se igraju u singlu, nisu posebno visoke, ali ih možete kombinovati na tiketu i doći do primamljivog koeficijenta. Možete pokušati i sa duplom šansom, pobedom domaćina uz nerešen ishod, u situacijama kada domaći tim ima teškog protivnika i želite da se osigurate. Serije pobeda odnose se na sve utakmice koje su dobili, nevezano na rivale.

Sličnu taktiku možete pokušati i sa timovima koji igraju slabo kao gosti, ali morate upamtiti jedno, svaka serija ima svoj kraj! Pazite da se niz ne završi baš kada se vi budete kladili na taj tim. Ipak, klađenje na domaće ekipe je dobra odluka, pošto je domaći teren solidna prednost za mnoge timove.