• Veb stranica
  • Pokrivenost
  • Ponuda
  • Koeficijenti
  • Uplata
  • Isplata
  • Bonus
  • Korisnička podrška
  • Uživo klađenje
  • Mobilno klađenje
4.2

Rezime

MaxBet internet kladionica je jedna od najboljih u Srbiji. Imaju veoma dobru ponudu uz odlične koeficijente. Svojim registrovanim igračima nude mogućnost praćenja uživo mečeva na koje su se kladili uz veoma dobre ponude za klađenja uživo.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Opšte informacije za Maxbet kladionica

MaxBet kladionica postoji već duže vreme  u Srbiji. Nastala je 1997.godine pod imenom ”JuKrijkos” u Zrenjaninu. 2008.godine dobija ime MaxBet koje nosi i danas. Danas ta kompanije posluje u celoj Srbiji, ali i u velikom broju gradova u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Kao i većina kladionice MaxBet je počeo otvaranjem kladioničarskih poslovnica širom zemlje. Već na samom početku svog rada trudili su se da budu što bliže evropskim standardima klađenja. Oni su prvima uveli neke usluge kao što su Cash-Back kao i opciju onlajn provere statusa tiketa.

Veb stranica

Veb sajt Maxbet kladionice na prvi pogled deluje pomalo zastarelo u odnosu na konkurenciju. Ono što je ipak važnije, a to je snalaženje na samom sajtu nije problematično. Sa leve strane u meniju je moguće pronaći sve sportove koji se nalaze u ponudi tog dana, live klađenje, live stream određenih mečeva koji su u toku, 50 mečeva koji počinju uskoro i 50 mečeva sa TOP ponudom. Takođe u samom meniju su prikazani i bonus tipovi, pa ih ne morate sami tražiti.

Na stranici su prikazani koeficijenti za igre konačan ishod, ukupno golova i GG. Ako želite pogledati ostalu ponudu za svaki par ponaosob morate kliknuti na ikonu +. Meni koji vam se u tom slučaju otvara je lak za korišćenje i nećete imati problema da nađete igru koja vas zanima.

MaxBet kladionica
   MaxBet kladionica

Pokrivenost

MaxBet u svojoj ponudi ima klađenje na gotovo sve sportske događaje širom sveta. Od najpopularnijih sportova poput fudbala, košarke i tenisa do manje popularnih sportova kao što su pikado i snuker uvek ćete naći neki par za klađenje. U svakom momentu bez obzira o kom dobu godine se radi u ovoj online kladionici ćete naći širok izbor događaja na koji se možete kladiti.

MaxBet u ponudi ima virtuelne i kazino igre kao i tombolu.

Ponuda u Maxbet kladionica

Kladionica MaxBet se ponosi širokom ponudom na veliki broj mečeva koje neude svakog dana. Bez obzira koji sport izaberete ili koji duel izaberet ova kladionica vam nudi i preko 600 različitih opklada na jedan meč. Jednostavno nakon klika na par koji želite odigrati otvara vam se novi prozor sa pregršt mogućnosti. Vaše je samo da izaberete ono što vam najviše odgovara. Ovakvu ponudu nećete naći u svakoj kladionici.

Koeficijenti

S obzirom da se radi o jednoj od najpopularnijih kladionica u Srbiji onda ne čudi i činjenica da imaju odlične koeficijente. Upravo je to ono što igrači u sportskim kladionicama najviše vole, ali i o čemu najviše vode računa. Dobra ponuda uz dobre koeficijente je nešto što igrače i dovodi u kladionicu, a tako nešto je odlika MaxBet kladionice.

Maxbet bonus

MaxBet kladionica ima više nego dobre bonuse kako za nove igrače, tako i za one koji igraju od ranije u njoj. Za nove igrače je dostupan bonus do 20.000 RSD uz 25% free bet bonusa. Sve što treba da uradite je da se registrujete i uplatite novac na svoj račun. Da bi “otključali” free bet bonus potrebno je da na tiketu imate minimum 4 sportska događaja, da je minimalna kvota po događaju 1.25 i da je minimalan iznos koji je neophodno da igrač izvrti kroz uloge na tiketima koji ispunjavaju uslov je četvorostruki iznos dodeljenog iznosa bonusa dobrodošlice.

Pored toga MaxBet daje bonuse do 500% na odigrane tikete. Minimalna kvota za koju važe bonusi je 1.25, a ako odigrate 35 parova na tiketu sa kvotom 1.25 ili većom dobićete nestvarnih 500% bonusa.

Tu je i opcija “bonus tip”. Svakog danna MaxBet u ponudi ima desetak parova na kojima nudi znatno veću kvotu od uobičajene s tim što na tiketu možete imati samo jedan par od ponuđenih.

Uživo klađenje

Ponuda mečeva za klađenje uživo u MaxBet kladionici je na očekivano visokom nivou. Tu možete naći gotovo sve aktuelne mečeve iz svih mogućih sportova, od fudbala, košarke,, rukometa, odbojke, preko tenisa, hokeja, futsala, ragbija i slično.

Ono što ih izdvaja je opcija LIVE STREAM mečeva koji su ponuđeni za klađenje uživo što je fantastična stvar koju ne nude ni neke velike svetske kladionice.

MaxBet - klađenje uživo
                                                                                         MaxBet – klađenje uživo

Mobilno klađenje

Klađenje preko mobilnog telefona na MaxBet sajtu je lako i dostupno svima. Sajtu možete pristupiti koristeći bilo koji pretraživač i možete sastavljati tikete, igrati i kladiti se uživo. MaxBet kladionica ima i aplikaciju za mobilne terlefone sa Android i iOS sistemima. Sve što je potrebno je da kliknete na vrh veb stranice gde će vam biti ponuđeno da izvršite instaliranje. Kada instalirate aplikaciju na njoj ćete imati sve iste mogućnosti za igranje kao i na sajtu. Aplikacija je odlično urađena i igranje na njoj je lako i jednostavno.

Uplata sredstva

MaxBet prima kreditne i debitne kartice Visa, MasterCard, Maestro i iPay, bilo koje banke. Novac se uplaćuje direktno sa kartice.Novac koji ste uplatili preko kartice će veoma brzo biti dostupan na vaš račun. Novac uplaćen na nalogu MaxBet kladionice je potpuno siguran, a potvrda za to je mogućnost uplaćivanja ovim karticama. Jednostavno VISA i MasterCrad nikada ne sarađuju sa klijentima sumnjivog porekla.

Isplata na sredstva

Sa druge strane, mogućnosti za isplatu su malo manje u odnosu na uplatu. Na primer, iako je moguće uplatiti novac sa neke kartice, nije moguće da se novac isplati sa MaxBet naloga na neku od njih. Trenutno dostupne opcije za isplatu novca su na tekući račun korisnika, ili ličnim dolaskom u neku od MaxBet poslovnicu.

Maxbet korisnička podrška

Ukoliko imate nekih problema sa korišćenjem veb sajta, aplikacije, igranjem, uplatom ili isplato možete se obratiti korisničkoj podršci. Na sajtu imate opciju za chat uživo. Dovoljno je da kliknete na LIVE CHAT i otvoriće vam se mali prozorčić gde možete razgovarati sa nekim od operatera. Vreme čekanja na odogovor je veoma kratko.

Zaključak za Maxbet kladionica

MaxBet kladionica je bez sumnje jedna od najboljih kladionica u Srbiji. Inovativnost i napredna ponuda uz više nego dobru ponudu kako za klađenje pre početka meča tako i za klađenje uživo najbolja su preporuka da izabere ovu kladionicu. U ponudi često imaju razne bonuse i promocije koje vam mogu pomoći da se domognete lepog dobitka.