Bet365 je najpopularniji onlajn bukmejker na svetu, a Bet365 bonus sekcija je očekivano bogata. Ova online kladionica ima skoro 20 miliona klijenata u 200 različitih zemalja sveta.

Bonus je jedno od glavnh „oružje“ ove onlajn kladionice. Bet365 bonus možete da nađete u više oblika, ali uglavnom to je novac koji nudi kladionica kako bi vas privukla i povećala vaš profit. Bet365 često menja bonuse, ali je ponuda uvek veoma bogata.

Lista Bet365 bonus ponude:

Bet365 Bonus dobrodošlice

Bet365 Bonus dobrodošlice 25 eur

Bet365 kao opciju novim klijentima nudi bonus dobrodošlice do 25 evra za prvu uplatu. Uplatite npr. 5 evra i Bet365 će izjednačiti vašu uplatu i dodati vam isto toliko novca. Nakon što odigrate svoju prvu opkladu dobićete bonus, a da bi ga iskoristili morate potvrditi da ga uzimate. Imate 30 dana da to uradite.

Ono što je važno da znate kod ove ponude je da bi je aktivirali morate na svom tiketu imati makar jedan par sa kvotom 1.2 ili većom. Takođe pri igranju tiketa na kom se nalaze kombinacije koje imaju samo tri potencijalna ishoda, a vi ste odigrali na više od jednog potencijalnog ishoda, samo ishod sa najvećom kumulativnom kvotom će se brojati.

Dva gola prednosti

Ako tim na koji ste se kladili povede sa dva gola prednosti bonus opcija će tu opkladu označiti kao pogodak odmah. Ova ponuda važi za englesku Premijer ligu, Čempionšip, FA Kup, Liga Kup, špansku Primeru i grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Bet365 Euro Soccer bonus

Euro Soccer bet365 bonus

Ukoliko imate dobitni tiket sa 3 ili više parova dobićete bonus do 70% u zavisnosti od toga koliko parova ste odigrali na svom tiketu.

Odigrajte tri ili više parova na neku od najpopularnijih liga poput Premijer lige, Serije A, La Lige, Bundeslige ili Lige šampiona i za dobitan tiket imaćete bonus od 5 – 70%.

“Dosadni remi”

Odigrajte tačan rezultat nekog meča ili poluvreme-kraj. Ako se meč završi 0-0 Bet365 vam vraća novac.

Tenis bonus

bet365 Tenis bonus

Bet365 ljubiteljima tenisa daje do 50% bonusa u zavisnosti od toga koliko ste parova tenisa stavili na svoj tiket.

Odigrajte dva ili više parova iz tenskih mečeva na pobednika meča, pobednika prvog seta za bilo koji meč ATP, WTA tura, Grend slema ili Čelendžera i vaš dobitni tiket će biti nagrađen sa 5 – 50 % bonusa.

Košarkaški bonus

Osvojite 5% do 50% bonusa na košarkaške mečeve evropskih košarkaških takmičenja. Visina bonusa zavisi od broja mečeva na tiketu.

Odigrajte dva ili više para na tiketu iz Evrolige, Eurokupa, španske ACB lige, italijanske Lega 1 ili nemačke Bundeslige. Ako ostvarite dobitak bićete nagrađeni sa 5 – 50% bonusa.

Ostalih Bet365 bonus ponude

Osim ovih popularnih bonusa Bet365 nudi veliki broj raznih bonusa i promocija na neke manje popularne sportove poput trka konja, trka pasa i australian racing.

Bet365 bonus opcije
Bet365 bonus opcije

Kao što smo rekli bonus opcije su uvek veoma dobre i primamljive igračima, a to je nešto što ovu online kladionicu čini jedinstvenom.