Bet365 kladionica jedna je od najpopularnijih na svetu, koja je često bila predvodnik kada je reč o inovacijama, na putu do sadašnjeg stanja kada je opštedostupno onlajn klađenje. I u takvom kontekstu se nalaze među prvima u svetu, a tome doprinosi i implementiranje mogućnosti poput klađenja uživo, live streaminga, ali i raznorazne mogućnosti za uplatu i isplatu, kvalitetna mobilna aplikacija, korisnička podrška i ostalo. O svemu tome se možete detaljno informisati u odvojenom tekstu, i tako dobiti informacije o prednostima i manama, kao i mogućnostima za pristup jednoj od najstarijih i najglobalnijih kladionica.

Bet 365 kladionica razvijena je do te mere da već prelazi brojku od 63 miliona aktivnih korisnika širom sveta, od čega su mnogi i iz Srbije iako je otežan pristup sajtu i neke funkcije zbog izostanka zvanične licence izdate od strane našeg Ministarstva finansija, odnosno Uprave za igru na sreću.

U ovom tekstu ćemo se ipak posebno osvrnuti na spekt koji je većini igrača u Srbiji ipak u fokusu pri odabiru najadekvatnije onlajn kladionice, a to je Bet365 Bonus, a o ostalim aspektima ovog globalnog giganta klađenja još jednom vas možemo uputiti na opširnu recenziju u zasebnom tekstu, u kom je sprovedena detaljna i opsežna analiza prednosti i mana Bet 365 rs.

Bet365 Bonus opcije u Srbiji

Većina kladionica kojima se može pristupiti potencira pre svega svoju ponudu bonusa dobrodošlice i ističe je na sve moguće načine i različitim kanalima, poput banera na sajtu, TV ili onlajn reklamama i PR tekstovima na sajtovima namenjenim sportskim informacijama. Međutim, u slučaju Bet365 Srbija situacija je nešto drugačija, iako Bet365 Bonus dobrodošlice postoji. Zbog globalnog statusa i prisustva u mnogim zemljama, i Bet365 Bonus će se razlikovati u skladu sa tim, ali i sveukupna ponuda bonusa za klađenje.

Pored Bet365 Bonusa dobrodošlice, igrači Bet365 Srbija mogu računati na još mnogobrojne bonuse, koji su klasifikovani na one za klađenje na fudbal, konjske trke, trke pasa i za ostale sportove, koji obuhvataju i određene privilegije kod klađenja na košarku i tenis, što domaću publiku može posebno interesovati. Kad je reč o bonusima za neke druge sportove koji su popularni u našoj zemlji, poput odbojke, rukometa ili vaterpola, ostaćete uskraćeni i biti “žrtva” globalne orijentacije Bet365 i dominaciji sportova koji su popualrni na anglosaksonskom području.

Predstavićemo vam koji su vam Bet365 Bonusi na raspolaganju i kakve vam prednosti mogu pružiti u nastojanjima da ostvarite što bolji bilans klađenjem na Bet365 Srbija.

Lista Bet365 bonus ponude:

Bet365 Srbija Bonus dobrodošlice

Već smo nagovestili da Bet365 nije najbolja opcija za početak onlajn klađenja u Srbiji pošto vam u startu ne daje velike privilegije kao novoregistrovanom igraču u vidu Bet365 Bonusa dobrodošlice. Naime, Bet365 Srbija Bonus dobrodošlice se ogleda u vidu free bet sredstava koje možete aktivirati nakon uplaćenog prvog depozita. Ovo je najčešća forma bonusa dobrodošlice na koji možete naići u Srbiji za onlajn klađenje, ali se razlike ogledaju pre svega u uslovima koje je potrebno ispuniti da bi se ostvari, a pre svega u maksimalnom mogućem iznosu ovih sredstvava. Istina, Bet365 Bonus dobrodošlice donosi vam 100% free bet sredstava (odnosno kredita za klađenje) u odnosu na iznos vašeg prvog depozita. Ipak, gornja granica ovog iznosa je veoma niska, pa tako nećete moći da dobijete više od 25 evra free bet sredstava, kojima se možete kladiti bez rizika da ćete izgubiti novac. Dakle, ukoliko je iznos vašeg prvog depozita veći od 25 evra (napomena: transakcije koje vršite na Bet365 Srbija moguće su isključivo u evrima) – dobićete maksimalnih 25 evra Bet365 Bonusa dobrodošlice.

Ovakva ponuda je daleko slabija od mnogih drugih onlajn kladionica koje posluju u Srbiji, i kojima je cilj da na ovaj način privuku što veći broj novih igrača. Razlog za to se može tražiti u globalnoj rasprostranjenosti Bet365 kladionice, zbog čega ne trpi pritisak privlačenja novih igrača, a pritom ne poseduju ni licencu u Srbiji. Uz to su bonusi dobrodošlice nešto na šta možda u anglosaksonskom okruženju ne obraćaju toliko pažnje kao kad je reč o igračima u Srbiji, koji nastoje da izvuku što povoljniju cenu klađenja i stavljaju je često ispred svega ostalog.

Ova sredstva takođe možete upotrebiti tek nakon što uložite “kvalifikacionu” prvu opkladu svojim novcem, i to u iznosu prvog depozita, odnosno Bet365 Bonus dobrodošlice koji ste na taj način dobili. Ova bonus sredstva možete upotrebiti, nakon što ispunite sve uslove, tako što ćete prilikom sastavljanja svog tiketa izabrati opciju “Use Bet Kredits”. Kada se kladite Bet365 Bonus dobrodošlice sredstvima, u slučaju eventualnog dobitka iznos uloga biće odbijen, kao što je slučaj sa većinom kladionica. Ova sredstva možete na tiketu i kombinovati sa sopstvenim novcem kad je reč o ulogu.

Kako biste uopšte mogli da ostavrite Bet365 Bonus dobrodošlice, i da ga potom upotrebite, morate obratiti pažnju i na uslove koje ova kladionica propisuje u vezi sa tim. Pre svega, nalog nakon registracije mora biti i verifikovan, što je nešto teža procedura, pošto će od vas zahtevati na uvid i lična dokumenta, kao i račun koji glasi na vaše ime ne stariji od šest meseci. Zatim, da biste stekli uslov za ostvarivanje bonsua dobrodošlice, minimalni iznos prvog uplaćenog depozita mora biti 5 evra, a nakon toga je važno da obratite pažnju na rok isteka, pošto ova sredstva za besplatno klađenje možete koristiti najduže 30 dana. Kada se već odlučite da ih upotrebite, tiket neće smeti da sadrži mečeve na koje je kvota ispod 1.20.

Bet365 Bonus Bet Boost

Bet Boost opcija jeste jedno od obeležja bet365 kladionice. Ovaj Bet365 Bonus daje vam mogućnost da uvećate kvote za određene mečeve koji su označeni zelenom strelicom. Bet365 Bonus Bet Boost se ističe u prvi plan, pošto se nalazi na vrhu stranice koja prikazuje ponudu klađenja za svaki sport za koji postoji ova opcija. Tako Bet365 kladionica u neku ruku ovaj bonus tretira kao glavni adut, kao što je za većinu ostalih kladionica to možda bonus dobrodošlice, koji se ističe na vidljivim mestima kako bi bio što uočljiviji.

Ukoliko koristite Bet Boost opciju nećete moći da je kombinujete sa ostalim bonus ponudama koje vam Bet365 kladionica daje na raspolaganje, a o kojima ćete se informisati u nastavku teksta. Pri tom se utakmice za koje važi pojačana ponuda ne mogu kombinovati na tiketu sa ostalim ponudama.

Bet365 Bonus za klađenje na fudbal

Bet365 Kladionica je od početka svog postojanja dala prioritet ponudi fudbalskih utakmica, po čemu se izdvajala, što je u skladu sa popularnošću ove igre koja ima zajedničku zemlju porekla kao i sama kladionica. Ovakav odnos prati i Bet365 Bonus ponuda za klađenje na fudbal, pa su tako bonusi za ovaj sport posebno i klasifikovani jer ih je najviše, a u nastavku teksta vam ih predstavljamo.

Bet365 Bonus “2 goals ahead Early Payout Offer”

Bet365 Bonus “2 goals ahead Early Payout Offer” daje vam mogućnost ranije isplate dobitka u slučaju da tim na koji ste se kladili povede sa dva gola prednosti.

Ova ponuda odnosi se na klađenje na pobednika na kraju utakmice, kada će se singl opklada računati kao dobitna, a ako je utakmica deo višestruke opklade računaće se kao uspešna. Ovaj Bet365 bonus važi za preko osamdeset takmičenja, a spisak je naveden na sajtu uz objašnjenje pravila ovog bonusa.

Kako se navodi od strane Bet365 na sajtu, ova ponuda važi za nove korisnike, a poboljšane opklade, odnosno Bet Boost su iskljčene iz ove bonus ponude. Ono što je prednost jeste da će vam se, iako je opklada delimično isplaćena, isplatiti ostatak ukoliko dođe do situacije da vaš tim vodi sa dva gola prednosti.

Bet365 Bonus “Soccer Acca Boost”

Ovaj Bet365 Bonus zapravo nije posebno specifičan i u suštini predstavlja vrstu bonusa na broj parova, koji je često prisutan i na sajtovima domaćih onlajn kladionica. Razlika je samo u tome što Bet365 kladionica ovakav bonus izdvaja prema sportovima, pa ste na taj način ograničeni samo na jedan, u ovom slučaju fudbal. Ovaj bonus se za razliku od prethodnog isplaćuje kao gotovina, u slučaju da vam je dobitan tiket koji ispunjava uslove za Bet365 Soccer Acca Boost.

Pruža vam se mgućnost da, u zavisnosti od broja parova koje stavite na tiket koji čine fudbalske utakmice, ostavrite bonus od najviše 70% na iznos vašeg dobitka. Za taj poduhvat potrebno je da vaš dobitan tiket sadrži najmanje 14 parova, što predstavlja veoma dobru ponudu za ovakav bonus. Pritom ostvarujete pravo na ovaj bonus i za tiket od samo dva para, kada će vam se u slučaju da ste uspešni dobitak uvećati za 2,5%, što je zaista primamljiva ponuda i najmanja donja granica kada je reč o neophodnom broju parova na tiketu u poređenju sa konkurencijom.

Detaljan odnos broja parova i potencijalnog procenta bonusa koji možete ostvariti predstavljen je u tabeli na sajtu, a naveden je i spisak fudbalskih takmičenja za koja važi ovaj Bet365 Bonus.

Kako biste ostvarili ova Bet365 Bonus tiket ne sme sadržati niti sme biti iskorišćen nijedan drugi Bet365 Bonus. Maksimalan iznos bonusa koji se može ostvariti ovim putem jeste u protivvrednosti od 100.000 funti.

Each Way First Goalscorers

Ovaj Bet365 Bonus daje vam mogućnost da vam se isplati dobitak ukoliko ste se kladili na strelca gola u meču, ukoliko postigne gol na bilo koji način tokom 90 minuta.

Full Time results – Enhaced Prices

Imate i mogućnost za uvećanu zaradu za klađenje na full time rezultat za evropska fudbalska takmičenja i sva engleska ligaška i kup takmičenja. Ovaj Bet365 bonus takođe isključuje sve ostale bonus ponude.

Bet365 Bonus kešbek za zamenu igrača

Bet365 Bonus “Soccer Substitute Guarantee” daje vam svojevrsnu garanciju za one opklada koje se odnose na učinak pojedinog igrača. Ukoliko igrač na čiji ste učinak uložili neku od mnogobrojnih mogućih opklada bude zamenjen pre poluvremena, novac od uloga će vam biti vraćen u vidu kredita za klađenje, odnosno free betova. Na sajtu je naveden spisak svih mogućih vrsta opklada za koje se može obračunati ovakav Bet365 Bonus, a odnosi se na čak 27 tržišta klađenja na učinak fudbalera, između ostalih i za klađenje na igrača utakmice, na broj šuteva, broj šuteva u okvir gola, broj odbrana golmana, na to da će igrač biti strelac ili asistent na utakmici, da će postići prvi gol na utakmici za svoj tim, da će postići prvi gol na utakmici, da će postići poslednji gol na utakmici…. Ova mogućnost važi i za singl i za zbirne opklade na učinak pojedinih igrača.

Bet365 Bonus za klađenje na tenis

Bet365 Bonus ponuda za klađenje na teniske mečeve je skromnija u odnosu na fudbal i možete je sagledati kada nakon opcije “Extra” u glavnom meniju označite “Other sports”. Trenutno su vam na raspolaganju dve Bet365 Bonus opcije za teniske mečeve: Tennis Aca Boost i Tennis Retirement Guarantee.

Bet365 Bonus Tennis Aca Boost

Slično fudbalskoj ponudi na broj odigranih parova, Bet365 Bonus Tennis Aca Boost vam pruža mogućnost da ostvarite uvećanja dobitka od najmanje 5% , a najviše do 70%. Koliko će uvećanje eventualnog dobitka biti zavisi od broja vezanih parova, a maksimalni bonus od 70% možete ostvariti ukoliko vam prođe tiket na kom je najmanje 14 mečeva, što je manje nego u slučaju fudbala. U odnosu na fudbal prednost je i što se za samo dva odigrana para može ostvariti povećanje od 5%, dakle duplo veće u odnosu na isti broj parova za tiket sa fudbalskim utakmicama. Ovaj bonus se isplaćuje u gotovini i može se nakon toga prebaciti sa naloga na račun.

Bonus će se obračunavati za opklade pre početka mečeva, a prednost je i što važi za klađenje na pobednika setova, a ne samo celokupnog meča. Pritom u obzir dolaze svi singl i dubl mečevi sa gren slemova, masters i svih turira iz katogorije ATP i WTA, ali i čelendžera. Bonus se obračunava i za opklade na mečeve Dejvis kupa i Bili Džin King kupa, reprezentativna ekipna takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji. Dakle praktično su isključeni samo mečevi sa najslabijih fjučers turnira.

Maksimalni iznos uvećanja koji se može ostavriti je protivvrednost od 100.000 funti, u slučaju Bet365 rs u ekvivalentnoj sumi u evrima.

Bet365 Bonus Tennis Retirement Guarantee

Ovaj Bet365 Bonus vam daje garanciju u slučaju predaje protivnika igrača na kog ste se kladili zbog povrede. U tom slučaju opklada će se smatrati dobitnom, bilo da se radi o singlu – u kom slučaju biste bili isplaćeni – ili o višestrukoj opkladi, kada bi se taj meč računao kao uspešan. U ovom slučaju se bonus razlikuje od sličnog u slučaju fudbala, odnosno zamene igrača i po tome što vam se isplaćuje dobitak, a ne vraća samo ulog u vidu free bet sredstava.

Bet365 Bonus za klađenje na košarku

Bet365 Bonus opcije za košarku se iscrpljuju u dvema identičnim mogućnostima, koje su prilagođene odvojenim takmičenjima: NBA Early Payout Offer i Basketball Early Payout Offer. Ove ponude su takođe klasifikovane u sklopu bonusa za ostale sportove (other sports) nakon što otovrite stranicu “Extra” u glavnom meniju sajta. Razmotrićemo u čemu se razlikuju ova dva Bet365 bonusa i na koja se takmičenja mogu primeniti.

NBA Early Payout Offer

Ovaj Bet365 Bonus daje vam mogućnost da vam NBA utakmica na koju ste se kladili računa kao dobitna ukoliko tim na koji ste igrali u bilo kom trenutku povede sa 20 poena prednosti. Tako, ukoliko bi se ovakva razlika dogodila već tokom prvog poluvremena, moći ćete da odahnete i neće vas interesovati čak ni ako se do kraja utakmice dogodi veliki preokret i tim na koji ste se kladili doživi poraz. Ova opcija će se aktivirati i u slučaju singl i u slučaju višestrukih opklada. Ukoliko ste igrali singl uslediće isplata dobitka, dok će se u slučaju tiketa sa više parova ova utakmica računati kao da je prošla, ukoliko se desi da vaš tim povede potrebnom razlikom, pa ćete je moći “štiklirati”. Biće vam isplaćen i ostatak u slučaju da je opklada već delimično isplaćena, ukoliko se desi situacija da vaš tim povede sa 20 poena razlike.

Basketball Early Payout Offer

Radi se zapravo o identičnoj formi Bet365 Bonus opcije kao i u prethodnom slučaju, s tim da važi za druga takmičenja, a kao posledica toga je i nešto drugačija postavljena granica za razliku koja se treba dostići kako bi se utakmica smatrala uspešnom opkladom. Ovaj bonus se može ostvariti za utakmice svih najpopularnijih takmičenja osim NBA lige, odnosno onih koji čije utakmice traju 40, a ne 48 minuta, zbog čega je i granica neophodno razlike postavljena na +18. Ovakav benefit može se iskoristiti kod opklada na najjača reprezentativna takmičenja – Svetsko prvenstvo, Evrobasket i Olimpijske igre, u muškoj i ženskoj konkurenciji, zatim na utakmicama Evrolige, Evrokupa, španske ACB lige, italijanskog elitnog ranga, popularnog Palakanestra, nemačke bundeslige, francuske Pro 1 lige, ali i za utakmice FIBA Lige šampiona američkog kontinenta, dok evropska verzija FIBA Lige šampiona nije navedena među takmičenjima za čije opklade važi ova mogućnost. Takođe važi i za kontinentalno američko takmičenje u reprezentativnoj kategoriji.

I ovaj Bet365 kešaut bonus važi i za pojedinačne i za opklade kada se više parova nalazi na tiketu. U slučaju da je samo ta utakmica na tiketu i desi se da tim na čiju ste se pobedu kladili povede sa 18 poena prednosti, automatski ćete ostavriti dobitak, dok u slučaju kada na tiketu pored te utakmice čekate i ostale, moći ćete da je smatrate uspešno završenom i da vas ne zanima da li će tim na koji ste se kladili do kraja stavrno i pobediti. Takođe će vam biti isplaćen ostatak ukoliko se desi +18 situacija a delimično je isplaćena opklada.

Bet365 Bonus za ostale sportove

Bet365 Bonus opcije postoje i za neke druge sportove, koji su kod nas manje popularni. Naravno, nezaobilazno je da mogućnost za ostavrivanje određenih privilegija postoji i za utakmice hokeja na ledu, koji je jedan od najprijemčivijih sportova za klađenje. Bet365 i za hokej daje svojevrsnu kešaut mogućnost, koju možete ostavriti u slučaju da je tim na čiju ste se pobedu kladili poveo sa tri gola prednosti. Kao i u slučaju drugih sličnih Bet365 bonusa za prethodno navedene sportove, i ova opcija važi i za singl – kada će vam u slučaju vođstva tima na koji ste igrali odmah biti izvršena isplata – kao i za tikete sa više odigranih parova, kada će vam se taj meč računati kao da je prošao i nećete moći više negativno da utiče na vaš tiket i da eventualno zbog krajnjeg ishoda ostanete bez dobitka. Takođe će vam dobitak biti isplaćen u slučaju da je opklada delimično isplaćena, tako da će vam biti isplaćen dobitak za preostali deo uloga. Ovo je međutim jedini Bet365 Bonus za klađenje na hokej na ledu, što je možda malo za jednu globalno orijentisanu kladionicu za ovako popularan kladioničarski sport.

Za ljubitelje ragbija, kojih možda nema mnogo u Srbiji ali svakako postoje, ne postoji neki poseban Bet365 Bonus, ali zato za opklade na konačan pobednika na kraju meča ili na kraju drugog poluvremena možete sačuvati šansu za ostavrivanjem dobitka, pošto će se u obzir uzeti i produžetak. Takmičenja za koja će važiti ova promocija su engleske Superliga, čempionšip i Liga 1, australijska NRL i Super Ragbi pacifičke igre.

Za klađenje na golf Bet365 kladionica ostavlja mogućnost da se smanji ili poveća do 12 mesta kada se kladite pre mečeva za određene turnire.

Bet365 kaldionica daje mnoge mogućnosti za ostavrivanje bonusa za klađenje na konjske trke i trke pasa, što ne čudi s obizorm na to koliko su popularni u Engleskoj, ali i da su generalno među najpopularnijim za klađenje, pa čak i u Srbiji.

U opticaju su čak 16 Bet 365 bonusa i promocija za ove sportove, koji su pritom klasifikovani posebno u delu gde su predstavljeni dostupni bonusi. Neke od privilegija koje možete ostvariti klađenjem na ove sportove na Bet365 rs jeste i isplata u slučaju diskvalifikacije konja, izbor uslova, smera i mesta konja, a možete i označiti omiljene konje i pse za čije ćete trke redovno dobijati obaveštenja.

Multi Sport Acca Bet365 Bonus

Bet365 pruža i jednu specifičnu formu koja je svojevrsna kombinacija BetBuilder-a i uvećanja dobitka na broj odigranih parova. Tako za dva ili više vezanih parova na tiketu možete ostvariti od 5-70% uvećanja eventualnog dobitka, pod uslovom da tiket sadrži neku od mogućih opklada na MMA, fudbal, košarku, bejzbol, hokej na ledu ili američki fudbal. Bonus se ostvaruje u gotovini ukoliko vaš tiket bude dobitan. Za samo dva para na tiketu već možete ostvariti uvećanje dobitka od 5%, ukoliko vam prođe tiket i sadrži neke od opklada koje su uzete u obzir za ovaj Bet365 Bonus. Najviše se može ostvariti uvećanje od 70%, za šta vam je potreban dobitni tiket sa najmanje 14 vezanih parova.

Ovaj bonus pritom ne važi samo za opklade na konačan rezultat mečeva iz navedenih sportova, već i na neke druge opklade, koje su navedene na sajtu. Kad je reč o takmičenjima, ovaj Bet365 Bonus važi za:

  • Košarka: NBA liga, Evroliga, Evrokup, španska ACB liga, italijanska Lega 1, nemačka Bundesliga i francuska Pro 1 liga, Svetsko prvenstvo u muškoj i ženskoj konkurenciji, Evrobasket u muškoj i ženskoj konkurenciji, i Olimpijske igre u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i klupsko i reprezentativno prvenstvo američkog kontinenta
  • Hokej na ledu: Svetsko prvenstvo, Olimpijske igre, Fiinish SM liga, švedsko nacionalno prvenstvo, kao i NHL – američka profesionalna liga
  • Bejzbol: MLB – američka profesionalna liga, japanska i korejska liga
  • Američki fudbal: NFL – američka profesionalna liga
  • MMA opklade važe za bilo koje takmičenje koje je u ponudi.

Zaključak

Bet365 Bonus ponuda je svakako autentična u odnosu na većinu konkurenata u Srbiji. Ono što se igračima u Srbiji koji razmišljaju o odabiru najadekvatnije onlajn kladionice svakako neće svideti jeste veoma skroman bonus dobrodošlice koji nudi Bet365 kladionica. Međutim, ukoliko razmišljate na duže staze svakako je ponuda dosta izdašna, pre svega za fudbal, ali i konjske i trke pasa koje su popularne i u Srbiji.

Bonus na broj parova postoji za svaki sport posebno za razliku od većine drugih kladionica, ali je zato i poprilično povoljan kada se u obzir uzmu procenti uvećanja dobitka i stave u odnos sa brojem potrebnih parova na tiketu. Mogućnost mešanja sportova, uz očuvanje šanse za bonus postoji samo preko Multi Sport Acca bet365 Bonusa, koji vam opet može obezbediti uvećanje dobitka bez velikog rizika.

Ostali bonusi koji su vam na raspolaganju su poprilično autentični za Bet365 i predstavlajju posebnu odliku ove kladionice, a to je pre svega Bet Builder koji se daje za određene mečeve, posebno označene. Ne sme se zanemariti ni kešbek koji vas obezbeđuje u slučaju povreda igrača u ekipnim sportovima, odnosno predaje igrača u slučaju klađenja na tenis, ali Bet365 ponuda bonusa i promocija za konjske trke i trke pasa ovu kladionicu izdvaja u vrhu u odnosu na konkurenciju koja vlada na našem tržištu.

Ono što je svakako mana jeste izostanak mogućnosti za dobijanje bonusa u bilo kakvoj formi za sportove koji su kod nas popularni, poput odbojke, rukometa ili vaterpola, a igračima možda neće odgovarati ni to što većina bonusa važi za tikete koji su ispunjeni utakmicama samo jednog sporta.