TRADICIONALNA KLADIONICA
Solidni bonusi, kompetativni koeficijenti
KO JE ZA RUSKI RULET?
Visoki bonusi
VODEĆI BREND
Celokupna ponuda igara
NAJBOLJA BERZA ZA OPKLADE
Klađenje na tuđe opklade
MEĐU NAJBOLJIMA
Licencirano u 8 država
TOP KLADIONICA
Pionir u online klađenju
MLADI I FLEKSIBILNI
Ekspresna isplata, kvalitetni koeficijenti
PROFESIONALIZAM I BEZBEDNOST
Neverovatno jednostavan za korišćenje
NEVEROVATNI KOEFICIJENTI
Brza isplata, ponekad niski limiti
NOV IGRAČ NA TRŽIŠTU
Dobri bonusi za redovne korisnike
NAJBOLJI KOEFICIJENTI
Kladionica za ozbiljne igrače
NAPRAVLJENO U ŠVEDSKOJ
Bez limita za sve uplate

Naš izbor najboljih online kladionica dostupnih igračima iz Srbije

 • Meridianbet kladionica – Ova kladionica omugućava sigurno i jednostavno klađenje, odličan izborom solidnih kvota kao i brzu i isplatu na vreme. Meridianbet kladionica takođe nudi atraktivne bonuse i promocije kako bi nagradila svoje igrače.
 • Mozzartbet Kladionica – Mozzart je popularna sportska kladionica poznata po širokom spektru opcija za klađenje i konkurentnim koeficijentima. Nudi raznovrsnu selekciju sportskih događaja za ljubitelje klađenja, što je čini omiljenim izborom među sportskim kladioničarima.
 • Maxbet Kladionica – Sa brojnim lokacijama i online platformom, Maxbet nudi raznovrsne sportske događaje za klađenje, atraktivne koeficijente i različite promocije kako bi privukao igrače. Klađenje uživo takođe je deo njihove ponude, pružajući mogućnost igračima da prate i klađenje tokom samih događaja.
 • Circus kladionica – Circus Kladionica često nudi različite promocije i bonuse kako bi privukla igrače. Kao deo svoje ponude, obično ima i opciju klađenja uživo, što omogućava igračima da prate i klade se tokom trajanja sportskih događaja.
 • Superbet Kladionica – Superbet Kladionica je popularan izbor među ljubiteljima sportskog klađenja. Sa prisustvom u različitim zemljama, Superbet pruža igračima priliku da se klade na različite sportske discipline, uključujući fudbal, košarku, tenis i mnoge druge.
 • Rizk.rs– Nažalost, Rizk Kladionica Srbija trenutno ne nudi klađenje na sportske događaje.
 • 1XBET kladionica – Kod njih ćete naći veliki spektar usluga, a činjenica da imaju preko 1000 poslovnica širome sveta govori u prilog da je klađenje kod njih sigurno. 1XBet je kladionica koja je superiorna u odnosu na ostale kada je ponuda sportova u pitanju. Imaju i izuzetno dobre koeficijente i veoma zanimljive promocije.
 • 22bet kladionica – Bet22 online kladionica vam nudi širok izbor sportskih događaja na koje možete da se kladite. Ponuda sportova i opcija za klađenje je izvanredna, koeficijenti su odlični. Imaju dostupnu aplikaciju za mobilne telefone, pa je i igranje sa moblnih uređaja dostupno svima. 
 • Bet365 kladionica – Veliki broj korisnika iz celog sveta donosi ovoj kladionici status najpoznatije onlajn kladionice. Bet365 u ponudi ima poker, kazino i bingo, što uz odličnu uslugu i veliki broj sportova čini dobitnu kombinaciju. Klađenje uživo i prenos velikog broja sportskih događaja. Mobilna aplikacija je jedna od najboljih u ovoj industriji i sigurno je da će se i dalje usavršavati da bi zadržala mesto na lestvici.

Sadržaj naših recenzija za online kladionice

OCENA KLADIONICE

Kao što možete videti u recenzijama kladionica koje smo radili nakon konačnog pregleda onlin ekladionice dajemo završno ocenu koja se bazira na ocenjivanju svih segmenata rada online kladionice pojedinačno. Nakon što obradimo sve te delove na jedinstven način, automatski se formira prosečna ocena za kladionicu za koju se radi recenzija. Primera radi jedna kladionica može imat dobra dizajn i mobilnu aplikaciju, ali loše kvote i slabu ponudu.Pri davanju recenzija fokusirali smo se na glavne segmente: veb stranicu, pokrivenost, ponudu, koeficijente, uplatu, isplatu, korisnički servis, bonuse i promocije, klađenje uživo i mobilno klađenje.

Kod nas ćete za svaki od ovih delova online kladionice naći poseban opis i ocenu što će vam omugućiti da lakše izaberete kladionicu koja najviše prija vašem stilu igranja.

Veb stranica

Na internetu imate ogroman broj online kladionica koje imaju katastrofalnu veb stranicu. U tom slučaju jednostavno nećete moći da igrate onako kako treba i birate parove i igre, a da ne budete konstantno ometeni zbog nečega što je loše urađeno na samoj veb stranici online kladionice. Kod nas ćete saznati detaljno kako funkcioniše veb stranica tražene online kladionice.

Pokrivenost i ponuda

U ovom delu možete saznati sve o tome koje sve sportove online kladionica nudi i kako je pokrivena izborom igara. Zahtevi igrača u kladionicama su sve veći, a i same kladionice idu u pravcu da igračima ponude što više sportskih događaja na koje se mogu kladiti, ali i na što veći broj opklada koje mogu naći u ponudi na pojedinačan par. U ovom odeljku ocenjujemo koliko je dobra pokrivenost sportova i koliki je obim ponude na određeni događaj ili sport.

Uplata i isplata

Ovo je jedan od najvažnijih segmenata kada govorimo o online klađenju. Zašto bi ste izabrali kladionicu u kojoj ne možete izvršiti uplatu novca putem interneta, ili još gore zašto bi izabrali kladionicu preko koje ne možete povući svoj novac putem interneta. Takođe, zašto bi birali kladionicu koja vam postavlja limite prilikom uplate ili isplate? Kod nas ćete saznati sve o ovome za svaku kladionicu ponaosob.

Koeficijenti / kvote

Svaki igrač koji se kladi na sportske događaje i u kladionicama generalno želi da dobije što je moguće veće koeficijente. Kada ocenjujemo ponudu koeficijenata neke online kladionice to radimo tako što njihove koeficijente upoređujemo sa koeficijentima koje ima konkurencija. Na osnovu toga donosimo zaključak koliko dobre koeficijente / kvote ima online kladionica.

Korisnička podrška

Korisnička podrška je još jedan veoma bitan segment svake online kladionice. I ako neke online kladionice imaju dobru pokrivenost i ponudu može se desiti da nemaju korisničku podršku što sveukupno gledano predstavlja veliki problem za igrače. Ukoliko online kladionica nema dobru korisničku podršku možete se naći u velikim problemima jer neće imati ko da vam pomogne ukoliko se nađete u nedoumici ili budete imali neki zahtev koji treba rešiti. Zbog svega ovoga pri izboru online kladionice u kojoj ćete igrati morate obratiti pažnju kakva im je korisnička podrška.

Bonusi

Bonusi su glavno oružje svake online kladionice. Kladionice upravo preko bonusa pokušavaju da privuku što više novih klijenata, ali i da tadrže one koji su se već registrovali kod njih. Ti bonusi ponekad mogu biti i “zamka” za igrače jer dolaze sa određenim pravilima i odredbama. Ocenjivanjem ovog segmenta pomažemo igračima da odrede koliko i+su im primamljive bonus opcije određenih online kladionica.

Klađenje uživo

Online klađenje igračima nudi novi nivo za klađenje uživo. Neke online kladionice u ovom segmentu zaostaju za drugima pa je za igrače bitno znati koja kladionica ima najbolju ponudu i opcije kada je klađenje uživo u pitanju. Neke online klaionice nude prenosu uživo mečeva na koje se možete kladiiti. U ponudi nekih kladionica imate detaljnu statistiku mečeva uživo, ali i grafički prikaz stanja na terenu. Sve su ovo elementi koji treba da pomognu igrači pri izboru opklade.

Mobilno klađenje

mobilno klađenje u online kladionice

Svedoci smo da tehnologija iz dana u dan sve više napreduje i razvija se. Na isti taj način se uporedo sa njima razvijaju i kladionice u skladu sa potrebama i zahtevima igrača. Sve veći broj igrača želi da ima svu ponudu kladionice dostupnu na “dlanu” pa stoga i kladionice moraju da isprate te ponude u smislu dostupnosti igara na mobilnim uređajima. Nije samo dovoljno imati mobilnu aplikaciju za klađenje već ta aplikacija mora biti i funkcionalna i laka za pregled i igranje. Pri oceni ovog segmenta kladionice uzima u obzir sve relevantne faktore.

Zaključak

Poslednji deo recenzija je rezervisan za zaključak. Ovde vam u par rečenica sumiramo sve prednosti i mane online kladionice kako bi igračima omogućili što lakši izbor.

Zašto je važna recenzija online kladionice?

Ocena koja se daje online kladionici u recenziji predstavlja prosečnu ocenu svih pojedinačnih segmenata kladionice. Svaki igrač koji želi da se registruje i kladi online bi trebalo da pre toga pročita recenziju za kladionicu u kojoj želi igrati kako bi bio upoznat sa svim detaljima vezanim za tu kladionicu. Kao što smo već rekli dajemo ocenu veb stranici, pokrivenosti, ponudi, bonusima, klađenju uživo, korisničkoj podršci, mobilnom klađenju.

Zašto izabrati online kladionicu?

Sportsko klađenje u posljednjih 10-ak godina načinilo je veliki napredak. Zahvaljujući internetu klađenje je iz dana u dan jednostavnije. Ukoliko razmišljate o online klađenju sve što treba da uradite je da izaberete pravu online kladionicu, a recenzija online kladionica kod nas će vam pomoći u izboru.

Prednost klađenje online su:

 • Dobijate veći ponudu igara i bolju pokrivenost
 • Dobijate primamljive bonuse
 • Bonusi i promocije za stalne igrače
 • Uplata i isplata bez potrebe za odlazak na uplatno mesto
 • Sva ponuda je na jednom mestu

Na šta obratiti pažnju pri izboru onlin ekladionice

LICENCA

Najvažnija stvar koju trebate proveriti je da li je kladionica licencirana. Postoje online kladionice koje nisu registrovane ili su registrovane na sumnjivim lokacijama pa se igrači mogu susresti sa prevarama. Online kladionice koje smo mi ocenili imaju veoma dobre i adekvatne licence u zemljama poput Kipra, Malte i Kurasaoa.

UPLATA/ISPLATA

Obratite pažnju na opcije za uplatu i isplatu novca. U nekim kladionicama postoje velike provizije prilikom uplate ili isplate i zato ih treba izbegavati. Kod nekih je vreme čekanja na isplatu i do mesec dana.

KOEFICIJENTI/KVOTE

Izaberite kladionicu koja ima visoku ocenu po pitanju koeficijenata. Dobri koeficijenti i kladionice koje ne obaraju koeficijente su najbolji izbor za svakog igrača.

BONUSI

Nemojte se zavaravati bonusima. Ako vam neka kladionica nudi 1000% bonusa na vašu prvu uplatu dobro pročitajte odredbe i uslove jer su sigurno izuzetno rigorozni i teško možete doći do novca od tog bonusa. Obično su zahtevi da okrenete novac 50 ili 100 puta što vam daje 0.5% šansi da povučete novac koji vam navodno poklanjaju.