Tim redakcije Kladjenje.rs je, iz ličnog iskustva, rešio da vam rangira pet najboljih onlajn kladionica koji su dostupni na našem prostoru i da vam pomogne pri njihovom izboru.

 

5. Unibet

Prema našem rangiranju, kladionici Unibet dali smo prvo mesto. Ova kladionica ima dugu tradiciju i dosta je rasprostranjena širom sveta. Raspolaže sa prosečnim koeficijentima, a ponekad zna da prikaže interesantne ponude, kako za nove, tako i za postojeće korisnike.

топ оналјн обложувалници

Registruj se na Unibet

 

4. 10Bet

Četvrta pozicija je rezervisana za kladionicu 10Bet. Ova kladionica poseduje veoma moderan sajt na kojem lako možete da se nađete, a takođe je pozitivno to što se vrlo lako može pretražiti. Kada su u pitanju isplate i uplate, postoje različite metode na koje možete da isplatite i uplatite  vaša sredstva, kao što su kreditne i debitne kartice.

топ оналјн обложувалници

Registruj se na 10Bet

 

3. Bet365

Verujemo da ne postoji kladioničar na ovom svetu koji nikada nije čuo za kladionicu Bet365. Ova kladionica je jedna od najstarijih onlajn kladionica i uživa najveće poverenje među igračima. Raspolaže sa solidnim kvotama i dosta širokoj ponudi za klađenje. Isto tako, onlajn kladionica im je na veoma visokom nivou u svakom pogledu.

топ оналјн обложувалници
Registruj se na bet365 i dođi do najvećih kvota

 

2. 1xBet

1xbet kladionica se za veoma kratko vreme probila i odgovorno tvrdimo da je pomerila granice onlajn klađenja. Ima srpsku podršku, pa tako postoji mogućnost uplate u dinarima. Postoje razni izbori valuta, što je prednost u odnosu na neke druge onlajn kladionice. Takođe ukoliko želite da se kladite na određene specifične igre za neku od utakmica, to možete da pronađete upravo u kladionici 1xBet. Postoje i specifične vrste na koje možete da se kladite, poput vremenske prognoze…Ukoliko ste ljubitelj, između ostalog, i takvih stvari, 1xBet je prava onlajn kladionica za vas.

топ оналјн обложувалници

Registruj se na 1XBet

 

1. Meridianbet

Možemo da potvrdimo da je kladionica Meridian jedna od najpopularnijih kladionica u Srbiji sa odličnim sajtom za onlajn klađenje. Veliki izbor igara, preglednost, sajt se lako koristi i brz je, što je korisnicima veoma bitno. Uplata i isplata se vrši na siguran način, a takođe se može izvršiti preko kreditnih ili debitnih kartica, bankarskih računa…Ono što privlači veliki broj korisnika jesu bonusi koje ova kladionica često daje.  Meridianbet vam za početku nudi jednu super promociju, tj. kako kažu: ,,Častimo tiket do 1000 dinara ili 8.5 evra.”. Potom, raspolažu i drugim promocijama poput promocije koja vodi na Mundijal u Rusiju ili na košarkaški Fajnal-for. Ovo je samo deo promocije, a njihov tim naporno radi sa ciljem da stvori što više promocija i zadovolji svoje korisnike.

meridianbet рецензија

Registruj se na Meridianbet