Sajt Klađenje.rs smo pokrenuli iz ljubavi prema sportskom klađenju, koje je za mnoge više od pasije. Ne bavimo se dojavama, već samo stručnim analizama, uz odgovarajuće sugestije i predloge.

Najviše pažnje obraćamo na fudbal, kao sport koji privlači veliki broj kladilaca, ali ne zanemarujemo ni košarku i tenis, kao sportove koji su na ovim prostorima izuzetno popularni. Svakog dana na našem sajtu možete pronaći Tiket dana, već posle 9 sati ujutro, zatim Tip dana, jedan meč koji izdvajamo kao najzanimljiviji, ali i dosta drugih tipova, sa kraćim analizama ekipa i predlogom igre.

Pored toga, opširnim tekstovima, propratimo svaki derbi iz najjačih liga sveta, ali i iz Lige šampiona i Lige Evrope. Pred svaki vikend očekuje vas najava kompletnog kola za englesku Premijer ligu, nemačku Bundesligu, italijansku Seriju A i špnasku La Ligu. Ne propuštamo ni velika sportska takmičenja, sa kojima vas upoznajemo kroz predstavljanje selekcija učesnica, kao što je to bilo za Mundijal u Rusiji, ili sada pred Svetsko prvenstvo u košarci, koje uskoro počinje u Kini. Objavljujemo ponuđene koeficijente iz najvećih sportskih kladionica, kako svetskih, tako i domaćih.

Najbitnije od svega da je sve potpuno BESPLATNO, a nadamo se da smo bar malo pomogli pri odabiru parova koje dodajete na tikete.

Ukoliko želite da nas kontaktirate to možete učiniti preko Kontakt sekcije.