Biznis online klađenja je veoma razvijen pa je i konkurencija ogromna. Kada je u pitanju online klađenje kladionice sve više i više svojim korisnicima nude besplatne opklade (Free Bets i Deposit Bonus).

Konkurencija nudi sve više i više sa ciljem da privuče što više korisnika što je prilika za igrače da ostvare profit bez rizika da ulažu mnogo svog novca. Ako ste novi u svetu klađenja na našem sajtu imate sve moguće informacije u vezi online klađenja.

risk

Kada i gde mogu da se pronađu besplatne opklade i bonusi?

Kada posetite veb stranicu online kladionice obično u kategoriji “promotions” se nalazi ta ponuda. Ili jednostavnije posetite stranicu kladjenje.rs i odaberite kategoriju Bonusi i tamo možete da pronađete sve aktivne bonuse i promocije kod poznatih online kladionica. Takođe, možete da posetite kategoriju Recenzije za online kladionice kako bi dobili jasnu sliku za svaku kladionicu pojedinačno.

Kako sve ovo funkcioniše?

Besplatna opklada je u suštini iznos koji online kladionica dodaje na vaš račun, a sa tim novcem možete da se kladite samo na određenje kategorije. Razlika između “Free Bet” i običnog klađenja je ako tiket nije dobitan vi ne gubite ništa, a kada je dobitan vaša zarada je ulog + dobitak, dok kod “Free bet” dobijate samo dobitak.

Da li postoje uslovi i ograničenja na “Free Bet” opciji?

Zavisi od izabrane kladionice jer postoje razlike od jedne do druge pa je tako konkretan odgovor nemoguć. U svakom slučaju ogranićenja postoje jer da restrikcije ne postoje onda bi kladionice uvek bile u minusu. Neke kladionice imaju velika ogranićenja kada je u pitanju besplatno klađenje, dok neke druge nude daleko bolje uslove. Zbog toga je najbolje da kontaktirate korisnički servis, koji ima svaka online kladionica, i dobijete tačne informacije oko besplatnog klađenja. Samo oni mogu da vam daju konkretne informacije kako biste stekli jasnu sliku oko ogranienja kod besplatnog klađenja.

Kakva ograničenja mogu da budu?

Najčešći oblik ogranićenja kod besplatnih opklada je minimalna kvota kao preduslov. Opet, ovo se razlikuje od kladionice do kladionice i minmalna kvaota može da bude 1,20 pa sve do 2,00 da bi se kvalifikovali za “Free Bet”.

Drugo ograničenje bi moglo da bude na primer sport ili liga na koju se kaldite može da ima određene limite za uplate, zatim datum do kog morate da iskoristite besplatnu opkladu, odnosno do kada je rok trajanja “Free Bet-a” ili na primer boj besplatnih opklada koji su dozvoljeni pre nego je moguća isplata sredstava.

Kako bilo, bez obzira koju ponudu za “Free Bet” odabarete morate da proverite i “mala slova” pre nego što odlučute da iskoristite ovu mogućnost odnosno potrebno je da pročitate pažljivo “Terms and Conditions”.

Vrste besplatnih opklada i Bonusa

Besplatne oklade i Bonuse možete da sretnete u različitim oblicima, a mi ćemo da vam predstavimo one najčešće.

free bets

Ulog na ulog

Ovo je najčešća vrsta. Funkcioniše tako što kada otvorite nalog u online kladionici i pri put se opkladite, za na primer 10 evra, kladionica će vam duplirati tu sumu odnosno na onoliko koliko ste uplatili dodaje vam se još toliko novca.

Drugim rečima ako uplatite 25 vera kladionica će vam dodati još 25 pa je vaša opklada vredna ukupno 50 evra.

Kladionica unapred određuje visinu sume odnosno koji je maksimum, a koji minimum koji možete da uloćite. Najčešće je minimum 5 evra, a kao maksimum može da se sretne i suma od 50 evra.

Takođe, ono što dobijete morate da odigrate po unapred određenoj minimalnoj kvoti koja nekada može da ide i do 2,00, ali najčešće je dosta manja.

Free Bet serija

Slično kao i opcija “ulog na ulog” samo što umesto na primer 50 evra odjednom možete da dobijete 5 puta po 10 evra.
Ovaj oblik opklona uključuje ograničenje u pogledu rokova odnosno imate određen vremenski rok do kada možete da uložite dobijena sredstva da bi dobili drugih 10 evra. Uz pomoć ovih uslova i ograničenja kladionice primoravaju korisnike da se češće vraćaju kod njih i da polako steknu svakodnevnu naviku da baš tu dolaze.

Bonus na prvu uplatu

Ovaj vid bonusa je sve manje popularan u poslednje vreme iako još uvek postoje kladionice koje ga koriste. U suštini igrači dobijaju određenu nagradu prilikom prvog depozita u vrednosti od 50%, 100% pa čak i 200% do određene sume. Na primer kladionica 10bet mudi 50% bonus do uplate depozita do 100 evra. Uobičajen uslov kod ovog bonusa je da novac morate da obrnete nekoliko puta da bi mogli da ga podignete sa računa.

Bonus na prvi dobitak

Bonus možete da dobijete u slučaju da je vaša opklada dobitna, odnosno ako vam je dobitan prvi tiket kladionica će vas nagraditi određenim procentom u odnosu na vaš dobitak.