• Veb strana
 • Pokrivenost
 • Ponuda
 • Koeficijenti
 • Uplata
 • Isplata
 • Korisnički servis
 • Bonus
 • Uživo klađenje
 • Mobilno klađenje
4.7

Kratak pregled

● Najpoznatija i najbolja kladionica ● Najveći broj korisnika iz celog sveta ● Odlična usluga ● Odlični prenosi uživo ● Najbolja mobilna aplikacija

Pros

 • Jedna od najčuvenijih svetskih onlajn kladionica
 • Velika ponuda mečeva i sjajna pokrivenost
 • Odlične kvote
 • Vrhunski korisnički servis
 • Live streaming

Cons

Sending
User Review
4.75 (4 votes)

U sledećoj recenziji kladionice Bet365 iznećemo vam naše mišljenje o kladionici i pokušati da vam predstavimo prednosti koje ona nudi.

Kompanija Bet365 osnovana je 2000. godine i već od starta je imala prednost u odnosu na druge bukmejkere. Pored najzanimljvijih događaja, kladionica je nudila lige i turnire iz, uslovno rečeno, druge kategorije, kojih nije bilo kod konkurenata. Vremenom, kladionica se razvijala, pa je u ponudi bio sve veći broj jezika koji su značili potencijalno nova tržišta. Bet365 je jedna od prvih kladionica koja je klijentima omogućila klađenje uživo, a bila je i među pionirima klađenja na sajber sport. Bet365 je realizovao prvi u istoriji internet prenos utakmice engleske reprezentacije, a poslednjih godina sve je prisutnija u svetu fudbala. U maju 2016. godine Bet365 je postao generalni sponzor Stouka, a kasnije u sponzorstvo je uključen i stadion ove ekipe. Kompanija je postala i generalni sponzor bugarskog Ludogoreca kao i češke Slavije.

U današnje vreme Bet365 je najpopularniji onlajn bukmejker na svetu, a o tome dovoljno govori podatak o skoro 20 miliona klijenata u 200 različitih zemalja.

Bet365 alternativni link

Kladionica Bet365 još uvek nema licencu za rad u Republici Srbiji, s toga nemoguće je izvršiti registraciju sa zvanične veb adrese. Problem je reše preko alternativnog linka za pristup ovoj online kladionici. Nije potrebno koristiti proksi za pristup, ka ni VPN, dovoljno je samo koristi alternativni link.

Kada pristupite sajtu imate puni pristup sajtu i svim uslugama koje nudi Bet365. Nemate razlog da imate bilo kakvu bojazan da, koristeći alternativni link, ćete biti na bilo kakvom gubitku.

Veb stranica Bet365

Po našem mišljenju jedna od najbržih veb stranica u kladioničarskoj industriji je upravo Bet365. Naše iskustvo govori da korisnici bez ikakvih problema mogu da polože svoju opkladu neposredno pred početak događaja, a raspored opcija na stranici je vrlo jasan što je od velike pomoći igračima. Sa leve strane je padajući meni koji vas lako dovodi u ponudu sporta koji želite. Centralni deo stranice rezervisan je za ponudu za klađenje uživo sa velikim brojem opcija.

Postoji direktna veza ka utakmicama, a jednim klikom možete da dođete do kompletne dnevne fudbalske ponude, NBA ponude ili kompletne liste teniskih mečeva za taj dan. U ponudi je čak 19 jezika, međutim nema srpskog, hrvatskog ili bošnjačkog, pa korisnicima sa ovih prostora ostaje da pronađu najbliže opcije. Ipak, u ponudi su engleski, nemački, španski i italijanski pa verujemo da za najveći broj korisnika neće biti nikakvih problema. Stranica je jednostavna za upotrebu i gotovo svakodnevno se unapređuje kako bi zadovoljila potrebe klijenata.

Bet365 veb stranica

Pokrivenost

U kladionici Bet365 postoji najširi mogući spektar sportova i ponude koji možete da zamislite. Glavni cilj je da se zadovolje potrebe i želje igrača da se klade na gotovo svaki mogući događaj i sport. U ponudi je veliki broj mečeva za klađenje uživo, a o poseti najbolje govore konstantne promene kvota u toj igri.

Više od 30 vrsta sportova nalazi se u ponudi kladionice Bet365. Od fudbala, košarke, tenisa preko skvoša, snukera i skijanja sve do sportova kao što su florbol, pikado, netbol, gelik fudbal. Za ljubitelje konjičkih trka ili trka pasa Bet365 je pripremio raznovrsnu ponudu. Moguće je klađenje i na esport, koji je poslednjih godina u velikoj ekspanziji. Svi sportovi na koje možete da se kladite poređani su na levoj strani veb stranice i vrlo brzo možete da dođete do kvota za događaj za koji ste zainteresovani. Kada uđete u sekciju u kojoj trebate izabrati sport gotovo je nestvarno koliko sve mogućnosti za izbor imate. U ovoj kladionici se više nego u bilo kojoj drugo trude da za igrače pronađu apsolutno sve što je dostupno za klađenje kada je svetski sport u pitanju. Čak i u toku pandemije novog koronavirusa kada je svuda izbor za igranje onlajn sportskih događaja bio limitiran u ovoj kladionici ste imali pristojnu pokrivenost iz koje se moglo izabrati sasvim dovoljno za igranje.

Pored sportskog klađenja tu su i neke druge igre koje podižu adrenalin, ali na kojima takođe možete dobro da zaradite. U ponudi su kazino, poker, bingo i veliki broj drugih igara koje možete da pronađete na veb stranici.

Bet365 ponuda

Bet365 je jedan od najboljih svetskih bukmejkera kada su u pitanju događaji koje pokriva i ponuda u okviru samog događaja. Svakodnevno, korisnici se mogu kladiti na najraznovrsnije sportove i mečeve od najjačih evropskih fudbalskih liga do najmanjih teniskih turnira iz ITF kategorije. Gotovo da ne postoji sport koji nije pokriven, a podjednako je impresivan i broj igara u ponudi za svaki sport.

Prema našoj proceni za utakmice najjačih evropskih liga Bet365 nudi i preko 150 opcija za klađenje. Pored standardnih igara kao što su konačan ishod, broj golova, poluvreme-kraj, dupla šansa tu su i broj kornera, žutih i crvenih kartona, gol postignut iz penala ili promašen penal i mnoge druge.

Teniskih mečevi su veoma popularni za klađenje uživo. Tu postoji ponuda od preko 20 opcija pre početka meča i više od 40 na klađenju uživo. Generalno ponuda je dosta dobra, a značajno je poboljšana i kada su američki sportovi u pitanju.

Izuzetno obimnu ponudu imaju i na košarkaške mečeve . Na neke mečeve imate i više ponuđenih opcija nego na fudbalske. U vreme pisanja ove recenzije u ponudi nemačke BBL na neke mečeve ste imali i više od 230 različitih opcija za postavljanje opklade.

Možemo da zaključimo da je Bet365 „posebna liga“ i da retko koji drugi bukmejker može da mu parira. Ova konstatacija se odnosi na broj ponuđenih događaja i marketa u okviru samih događaja.

Kvote u Bet365

Po našem mišljenju Bet365 ima izvanredne kvote pogotovo kada su u pitanju fudbalske utakmice. Međutim moguće je naći dobre kvote i za druge sportove. Ovoj kladionici se ne dešavaju greške u proceni prilikom određivanja kvota, koje su posebno privlačne kada je u pitanju fudbal. Za neke druge sportove, poput američkog fudbala, bejzbola ili tenisa mogu se naći bolje kvote kod konkurencije. U skladu sa reputacijom i renomeom koji su stekli tokom godina kada je u pitanju ponuda kvota ona je najbolja moguća.

Godinama stečeno ime i proboj do samog svetskog vrha u onlajn klađenju su garancija da se neće igrati sa stečenim tako što će vam davati loše koeficijente – već suprotno. Ovde uvek možete očekivati najjače ponude koeficijenata na sportske mečeve.

Uplata novca

Na potpuno isti način vrši se uplata i isplata novca. Ukoliko želite da uplatite sredstva potrebno je da u meniju izaberete „banking“.  Kada to učinite Bet365 će sam „prepoznati“ državu u kojoj ste i valutu koju možete da koristite. Uplata se može izvršiti na više načina. U ponudi su:

 • Kreditne i debitne kartice,
 • Neteller,
 • Skrill (Moneybookers),
 • Paysafecard,
 • Paypal (samo Austrija, Nemačka, Irska i Švedska).
 • Giropay (samo Nemačka),
 • NeoSurf (samo Kipar),
 • Euteller (samo Finska),
 • Trustly (samo Finska i Švedska),
 • Nordea (samo Švedska).
 • Sporopay (samo Slovačka),
 • Entropay,
 • Qivi (samo Rusija i države bivšeg SSSR-a),
 • Sofort (samo Austrija, Nemačka, Švajcarska).
 • Abaqoosa (samo Mađarska),
 • Astropaya (samo za države Južne Amerike),
 • iDebita,
 • kao i putem bankarskih transfera.

Minimalna uplata za Srbiju uglavnom iznosi 5 evra (debitna i kreditna kartica, skrill, skrill 1-tap, paysafecard). Ovo ne važi za Neteller (15 evra), uplatu putem čeka (150 evra) ili bankovskog računa (200 evra). Uplata je uglavnom momentalna, jedino se čeka više u slučaju bankovskog računa (2-10 dana) i čekova (5-28 dana).

Ova kladionica se maksimalno potrudila da igračima ponudi širok izbor opcija za uplatu. Na taj način će svaki igrač naći sredstvo plaćanja koje mu pogodije kako ne bi bilo nikakvih neprijatnosti pre svega za samog igrača prilikom deponovanja novca.

Isplata novca

Na pomenute načine u Srbiji se vrši i isplata. Naše iskustvo govori da obrada podataka za isplatu traje najduže 24 časa. Ovo ne važi za bankarski prenos koji može da potraje nekoliko dana. Maksimalan iznos za isplatu je prilično veliki i zavisi od načina isplate. Najniži je kod paysafecarda (2.500 evra), kod skrilla je 35.000,  a kod kreditne i debitne kartice 30.000. Kod bankovskog računa maksimalna isplata iznosi 50.000 evra.

Kao i za uplatu i kod isplate igrači imaju različite opcije za povlačenje sredstava tako da ćete sigurno naći ono što vam odgovara.

Važno je napomenuti da Bet365 vodi računa o identitetu i bezbednosti klijenta i ne morate da brintete o ovom pitanju. Vaš novac i vaši lični podaci su sigurni kod njih jer koriste najsavremenije protokole za zaštitu ličnih podataka.

Cash Out opcija

Kod većine bukmejkera dobitak će vam biti isplaćen kada vam se završi poslednja utakmica na tiketu. Ne i kod Bet365, koji vam nudi veću fleksibilnost i kontrolu vaših sredstava.  Bet365 vam je obezbedio opciju da odlučite da li će vam novac biti isplaćen u potpunosti kada utakmica bude završena ili delimično, pre nego što meč bude okončan. Ukoliko se odlučite za ovu drugu opciju, profit će vam svakako biti manji, ali „profitu se u zube ne gleda“.

Bet365 je među prvim onlajn kladionicama ponudio svojim igračima ovu opciju, a sada je to jedna od najpopularnijih opcija koje kladionice daju. Čak određeni broj igrača pri izboru kladionice u koju će se registrovati upravi traži onu koja ima Cash Out opciju.

Korisnički servis u Bet365

Po nama kladionica Bet365 ima jedan od najboljih korisničkih servisa u ovoj vrsti posla. Pre svega podrška se radi na 17 različitih jezika pa je znatno lakše objasniti problem. Postoji nekoliko načina da stupite u kontakt sa korisničkim servisom, putem elektronske pošte, faksa ili pozivom na besplatan telefonski broj. Sve to dostupno vam je na sajtu Bet365. Važno je napomenuti da postoji i chat uživo, koji vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Svoje komentare ili pitanja možete ostavljati i na forumu.

Najbolja opcija za kontakt je svakako chat uživo. Pri pokrećau ove opcije od vas će tražiti da unesete četvorocifreni sigurnosni kod koji ste uneli kad ste se registrovali. Zatim ostaje samo da sačekate nekog od operatera i da sa njim radite na rešavanju problema koji imate. Po našem iskustvu na operatera se čeka svega par minuta, a sami operateri su jako ljubazni i uslužni.

Bet365 bonus

Bonus je glavno „oružje“ svake onlajn kladionice. Uz pomoć bonusa kladionica želi da vas privuče da postanete njen stalni korisnik. Bet365 Bonus može da se nađe u više oblika, ali uglavnom to je novac koji nudi kladionica kako bi vas privukla i povećala vaš profit. Bonus365 često menja bonuse, ali je ponuda uvek veoma bogata. Reći ćemo vam nekoliko reči o nekim od najatraktivnijih bonusa.

Bonus za lojalnost

Kladionica Bet365 ceni vašu lojalnost. Ova ponuda je dostupna svim korisnicima u svim zemljama. Ukoliko se kladite svakodnevno, jednu do dve nedelje, dobićete mail od Bet365 sa obaveštenjem da ste dobitnik bonusa za lojalnost. Otprilike vrednost bonusa se kreće od 5 do 20 evra. Za ovaj bonus nema posebnih uslova  i pravila, potrebno je samo da vam stigne mail.

Bonus za dobrodošlicu

Bet365 novim korisnicima nudi bonus dobrodošlice u vrednosti do 100 evra. Čim otvorite račun i napravite prvi depozit od najmanje 5 evra, vaše stanje na računu će se duplirati, a ova bonus sredstva će vam biti dodeljena u vidu kredita za klađenje. Na primer, na račun deponujete 10 evra i dobijete 10 evra bonusa. Bonus uplatite na kvotu 3 i ukoliko „prođe“ dobitak vam iznosi 30 evra. Od ove sume oduzme se 10 evra bonusa, vi dobijete ostatak i to je vaš čist profit. Ovo je odlična šansa za nov početak, a maksimalna suma bonusa koju možete da dobijete je 100 evra.

Bore Draw Money Back

Odigrajte fudbalski meč tako što ćete tipovati 1 X ili 2, ili poluvreme/kraj. Ako se meč završi bez golova Bet365 vam vraća uloženi novac.

2 Goals Ahead Early Payout Offer

Za uplatu na singl meč, ako tim na koji ste se kladili da će pobediti povede sa dva gola razlike kladionica će vam isplatiti tiket kao dobitni čak i ako se protivnik vrati i odigra nerešeno ili čak pobedi.

Euro fudbal bonus

Ukoliko sastavite tiket sa utakmicama najjačih evropskih liga sa prognozom konačnog ishoda ili broja golova vaš dobitak može biti veći. Za tri pogođena para dobijate bonus od 5 odsto, a kako budete dodavali nove mečeve i bonus će da raste. Maksimalan procenat bonusa iznosi 100 odsto za pogođenih 14 ili više parova. Zapamtite da ovaj bonus vredi samo za Premijer ligu, Seriju A, Bundesligu i La ligu, kao i grupnu i nokaut fazu Lige šampiona. Da biste mogli da dobijete ovaj bonus, potrebno je da odigrate tiket pre nego što utakmice počnu.

Bet Builder

Kada smo kod ponude Bet365 moramo da pomenemo i opciju Bet Builder, koja je zaista impresivna. Ovo znači da igrači imaju opciju da kombinuju nekoliko tipova za jedan određeni meč. Na primer, igrate na utakmicu Barselona – Real Madrid. Sa Bet Builderom imate mogućnost da izaberete više tipova i da ih kombinujete međusobno. To praktično znači da tipujete na više različitih opklada za jednu istu utakmicu. Poluvreme/kraj, ukupno golova, strelac na utakmici, ukupno kornera za prvo ili drugo poluvreme, celu utakmicu i bezbroj drugih opcija. Kvote se množe pa samo jedna utakmica može da vam donese ogromnu kvotu i potencijalni dobitak. Ova opcija je odlična za igrače koji traže velike kvote, a imaju dovoljno znanja i vere u sebe. Negativna strana ove opcije je što nije na raspolaganju za sve utakmice, odnosno dostupna je samo za mečeve najjačih liga.

Uživo klađenje na Bet365

Kada smo posetili kladionicu dobili smo utisak da Bet365 ima najveću ponudu kada je u pitanju klađenje uživo. Potrebno je da kliknete na opciju „Live In-Play“ i tada će vam se pojaviti kompletna ponuda za klađenje na događaje koji su u toku. Fudbalske, košarkaške utakmice i teniski mečevi najpopularniji su za klađenje uživo, ali možete da se kladite gotovo na svaki sport. Od ragbija, preko konjskih trka, golfa, snukera, kuglanja…

Bet365 uživo klađenje veb

Za svaku ponudu na klađenju uživo možete da vidite kompletnu statistiku pre nego što uložite novac. Pored toga moguće je gledanje mečeva uživo putem live streama. Ova ponuda je impresivna, na godišnjem nivou možete da pogledate na hiljade direktnih prenosa utakmica, ali uz jedan uslov. Neophodno je da imate otvoren račun u ovoj kladionici i da ste odigrali bar jednu opkladu u poslednjih 24 časa. Bet365 je za svoje klijente obezbedio prava prenosa utakmica najjačih evropskih liga, poput La Lige, Serije A i Bundeslige. Izuzetak su konjske trke, uslov je najmanje 50 uloženih centi na trku i možete da je gledate u direktnom prenosu.

Mobilno klađenje

Ova kladionica nudi vrlo dobru mobilnu platformu svog veb-sajta. Po nama aplikacija je savršena. Dostupno je klasično klađenje, ali i klađenje uživo, rezultati, statistika, live streaming velikog broja sportova i liga. Nismo videli razliku kada koristimo Android ili Apple uređaj pošto je aplikacija dostupna za preuzimanje u svim oblicima.

Navigacija je prilično jednostavna pošto uz samo nekoliko klikova možete da dođete do željenog događaja i opklade. Takođe možete da izvršite pregled svih svojih uplata, kako onih koje su okončane, tako i onih koje su još aktivne. U svakom trenutku možete da vidite svoj saldo i da uplatite tiket gde god se nalazite, ako imate internet konekciju.

Po našem mišljenju aplikacija Bet365 je jedna od najboljih u svetu klađenja. Aplikacija vam nudi da se za samo nekoliko sekundi opkladite na ono što ste zamislili.

Zaključak za Bet365

Naš zaključak je da ogroman broj korisnika iz celog sveta donosi ovoj kladionici status najpoznatije onlajn kladionice. Bet365 u ponudi ima poker, kazino i bingo, što uz odličnu uslugu i veliki broj sportova čini dobitnu kombinaciju. Klađenje uživo i prenos velikog broja sportskih događaja. Mobilna aplikacija je jedna od najboljih u ovoj industriji i sigurno je da će se i dalje usavršavati da bi zadržala mesto na lestvici. Ovo je definitivno jedna od najboljih svetskih online kladionica.

Ukoliko želite, pročitajte recenziju Bet365 kazino na Casinobonus.rs