Sajtovi za on line klađenje popularni su među kladiocima baš zbog širokog spektra mogućnosti koje nude.

Na sajtovima kladionica možete pronaći razne vrste klađenja, pri čemu je kod onih najvećih kladionica objašnjeno kako da iskoristite sve prednosti. U dostupnim opcijama postoje i mogućnost veće brzine i kombinacija. To je vrlo zanimljivo i treba ih znati jer nude dobre izglede za dobirak. Kada vam jednom bude jasno kako funkcionišu, neće vam biti teško da ih primenjujete, i moće ćete da svoje uloge bazirate koristeći našu strategiju. Ovu vrstu opklade najbolje je odigrati u Meridian.

Šta uopšte predstavljaju kombinacije

U Engleskoj je odomaćen izraz vinkast. U pitanju je dvostruka opklada na isti događaj. Vi odaberete dve igre koje važe za isti meč, a da bi ostvarili dobitak morate pogoditi oba. Uglavnom se to primelnju je na fudbalskim mečevima. Koristeći ovu opciju možete pogađati strelca gola uz konačni ishod utakmice. Oba moraju da se ostavre, da bi vaša opklada bila dobitna. Pored ove standardne opcije, možete pokuati i sa igrom prvi daje gol, uz konačan ishod. To je samo još jedna solucija koju mođete izabrati ukoliko je u ponudi kladionice.

Evo i nekoh primera:

  • Kristijano Ronaldo daje gol i Juventus pobeđuje na kraju
  • Nejmar daje i gol i Brazil pobeđuje na kraju

Pogodite strelca prvog gola i konačan ishod

Ovo je još jedna vrsta igre koja je izvedena iz dvostruke opklade. I ovde morate pogoditi obe igre da bi ostvarili dobitak. U ovoj igri morate pogoditi i strelca, ali i tačan rezultat meča. Postoje razne modifikacije ove igre, poput pogađanja prvog gola na utakmici i tačnog konačnog rezultata.

Evo primera:

  • Leo Mesi daje prvi gol i Barseona pobeđuje sa 1:0
  • Markus Rašford daje prvi gol i Engleska pobeđuje sa 2:0

Kakva je naša taktika

Glavni cilj ovog teksta je da vas upozna sa ovom vrstom klađenja, koja je nešto drugačija od klasičnih. U ranije prikazanim primerima uvek ste imali igru da strelac gola uvek igra za tim koji je ukupni pobednik, ali ne mora uvek biti tako. Postoji mogućnost da, na primer, Kristijano Ronaldo postigne gol, ali da Juventus ne pobedi utakmicu, ili je čak izgubi. Na sajtovima kladionica imate i takvu mogućnost, a kvote su znatno veće nego kod prvih primera.

Naš savet je da kada se odlučite za ovu igru birate timove koji imaju odlične golgetere. Pored toga, ako je tim na koji igrate veliki favorit, ili igra protiv nekog autsajdera, velika je šansa da će fudbaler za koga se odlučiti postići bar gol ali i da će njegov tim slaviti u tom meču. Važno je da ste dobro upoznati sa prilikama u ligi koju igrate, pa je bolje da to budu one najjače na svetu, iz takozvanih liga ”petice”.

Pošto je izbor strecla gola glavni uslov, pogledajmo neke primere iz prošlosti, pošto ovakva statistika uvek pomaže kod izbora.

  • U sezoni kada je Lester postao šampion Engleske Džejmi Vardi je postigao gol na 11 uzastopnih mečeva
  • U sezoni 2015/16 Pjer-Emerik Obamejang je postigao bar po gol na prvih osam utakmica u Bundesligi

Kao što možete da vidite neki fudbaeri postižu golove u serijama, uz to da i njihovi timovi pobeđuju. Važno je predvideti kada će neki fudbaler ući u seriju golova, ali i kada će njihova ekipa krenuti u pobednički niz.

Evo još dva primera za ovu igru:

Prijateljska utakmica: Portugalija- Holandija

  • Kristijano Ronaldo daje gol i Portugalija pobeđuje, kvota je 3.10
  • Kristijano Ronaldo daje gol i Portugalija pobeđuje sa 2:1, kvota 21.00

Ovde smo uzeli u obzir činjenicu da je Portugalija u boljoj formi od Holandje, a da je Kristijano Ronaldo najbolji igrač i strelac ove reprezentacije, pa tako ova kombinacija ima dosta dobre izglede da bude dobitna.

Evo još jednog primera, u pitanju je utakmica između Kolumbije i Australije.

Ako uzmemo u obzir veći kvalitet Kolumbije, pošto je kvota na njihov trijumf 1.40, dodavanjem strelca gola znatno povećavamo koeficijent. U trenutku odigravanja meča Džejms Rodrigez je bio najbolji strelac ove reprezentacije, pa ćemo uzeti njega kao primer.

  • Džejms Rodrigez postiže gol i Kolumbije pobeđuje, kvota 2.87
  • Džejms Rodrigez daje gol i Kolumbija pobeđuje sa 1:0, kvota 17.00

Kao što vidite, kvote u ovim slučajevima se dosta razlikuju. Ako pratite određeno prvenstvo i dešavanja u njemu, lakše ćete uspeti da pogodite kombinacije igara. Naš savet je da se pridržavate igre na favorite kao i na fudbalere koji često postižu golove.

Na koje sportove možete da se kladite kada je ova igra u pitanju

Svi dosadašnji primeri odnosili su se na fudbal, za koji je i počela da se primenjuje ova vrsta klađenja. Fudbalski mečevi jesu najbolji za primenu ove taktike, ali ovu igru možete pokušati i u drugim sportovima, pre svega timskim, a jedan od dobrih primera je hoke na ledu.

Završna reč

Najvažnija stvar kod ove vrste klađenja je da se što bolje upoznate sa događajima u sportu koji pratite Da izučite startistiku za određenu ligu i fudbalere u timovima. Kada budete uradili analizu, moći ćete da donesete zaključke. Uzmite u obzir da će kladionice ponuditi mnogo različitih mogućnosti, a na našem sajtu možete uporediti vodeće kladionice i njihove ponuđene kvote. Kvote su prilično dobre, ali morate znati da što je koeficijent veći, manja je šansa da se ishod pogodi. Međutim, ako dobro promislite pre uplate, lako je moguće da vam se ova igra isplati.