Čuveni Black Friday ili “Crni petak” je veliki dan za sve ljubitelje popusta ili one koji uživaju u dugim šoping avanturama. Međutim postavlja se pitanje kakva je ponuda tokom Blakc Fridaya u sportskim kladionicama? Da li ih uopšte ima? Šta kladionice nude igračima? Koliko su te ponude primamljive i dobre?

4000 RSD + 4000 Spinova

Meridianbet: DUPLO VIŠE ZA BLACK FRIDAY. 4000 RSD bez depozita za sportsko klađenje: 3000 RSD slot klađenje + 1000 RSD za sport klađenje + 4000 besplatnih spinova

Ponuda važi isključivo za nove korisnike

Uzmi bonus sada!

 

Najbolje BLACK FRIDAY ponude u kladionicama 2020

Crni petak već godinama ima kupce koji su spremni i da se potuku kako bi došli do proizvoda koje žele. S obzirom da se radi o rasprodajama koje su tako blizu Božića, nije teško shvatiti zašto se svi malo uzbude kada vide neke zaista primamljive ponude. Ove godine čak se i kladionice uključuju u neke ponude tokom Black Fridaya. U nastavku smo pokrili relevantne ponude koje bi vam bile zanimljive i koje će vas upoznati sa samim Black Fridayom. Mnoge su namenjene samo novim korisnicima, ali postoje i neka povoljnosti za postojeće korisnike. Dakle, ako ste sanjali o danu kada biste dobili koeficijent 2 da će Man City pobedi Burnley, sada je vaša šansa.

U većini slučajeva ponude su obično povezane sa događajem ili podržavaju velikog favorita za pobedu, kao što je Man United da pobedi Shrewsbery Town kod kuće, ili su povezane sa nečim što se događa – kao što je gol koji postiže bilo koji tim ili bilo koja karton ili npr. korner. Neke kladionice pokušavaju da privuku početnike nudeći nove poklade u TV emisijama ili čak neke luckaste opklade kao što je „sunce će izaći“.

Kladionice ipak nisu naivne i iako se mnoge opklade mogu smatrati „sigurnim pogotcima“, isplata je obično besplatna opklada, a ne gotovina. To znači da ćete morati da se kladite sa svojim dobicima pre nego što oni budu povučeni. Uglavnom su sve ove ponude takođe ograničene samo na nove korisnike, jer su uglavnom način da sajt za klađenje stekne nove igrače.

Šta je Black Friday?

Pretpostavljamo da je većina vas čula za Crni petak. Ali, za vas koji ne znate o čemu se radi, evo šta treba da znate. Rasprodaje crnog petka potiču iz SAD-a i odvijaju se dan posle Dana zahvalnosti. Razni izvori osporavaju poreklo imena, ali ono se u velikoj meri pripisuje danu kada trgovci na malo zarađuju za godinu (tj. Oni su „na crnom“). Dan nakon Dana zahvalnosti mnogi Amerikanci vide i kao prvi dan pred Božić i mnoge prodavnice su na ovaj dan počele da priređuju promocije kako bi privukle kupce.

Naročito mudar potez, s obzirom na to da je taj dan praznik u SAD-u, što ga u suštini čini ekvivalentom rasprodaje tokom Boxing daya u Britaniji. Konkurencija između prodavnica učinila je da prodaja i popusti postaju sve veći i veći dok se nisu pretvorili u ogromne gužve koje danas vidite. Popusti od 70% + nisu neuobičajeni, s posebnim akcijama „razbijanja vrata“ koje se nude (uz ogroman gubitak u prodavnici) prvom X broju kupaca na dan. Neke prodavnice čak dodeljuju poklon bonove kako bi nagradile kupce koji su odlučili da se odreknu tradicionalne večere za dan zahvalnosti i umesto toga odluče da kampuju preko puta robne kuće preko noći čekajući da se prodavnica otvori kako bi postigli najbolje ponude.

Cyber Monday ponude

Osim Black Fridaya u ovo doba godine popularne su i tzv. Cyber Monday ponude. Njih su kupci izmiuslili pre svega za osobe koji vole da trguju preko interneta i ove ponude su dostupne prvog ponedeljka nakon Black Fridaya. Iako nije popularan kao Black Friday “sajber ponedjeljak” ima neke zaista dobre ponude i postaje sve popularniji. Cyber Monday ponude više nisu ograničene na garderobu i tehniku već i na sve ostale kategorije koje vam mogu biti interesantne za kupovinu.

Black Friday u sportskim kladionicama

Sportske kladionice su odlučile da za ovaj Black Friday svojim igračima daju neke zanimljive ponude. Te ponude su pre svega usmerene ka novim igračima, ali kladionice ne zaboravljaju ni svoje stare korisnike.

Kladionice u ovom slučaju najčešće daju promo kodove koje možete pretvoriti u besplatne opklade ili jednostavno promo kod dobijate u vidu novca.

Najčešće ćete naići na BLACKFRIDAY promo kodove. Kod tih promocija morate da u posebnom odeljku ukucate taj promo kod i na taj način ga pretvorite u besplatnu opkladu – ili više besplatnih opklada.

Kod nekih kladionica ćete naići i na to da daju ekstra bonuse pri depozitu. Ti depoziti mogu imati bonus od 10% do 70%, a neke kladionice će ponuditi i 100% s tim što je takav bonus obično limitiran na maksimum 10 ili 20 evra.

Black Friday promocije

Tokom ovog perioda kladionice će ponuditi i promotivne ponude. One se najčešće ogledaju u tome da vam nude neke vrste nagradnih igara. Recimo mogu vam ponuditi da pogađate prvi ili poslednji minut gola na određenom meču i ako pogodite nagradiće vas nekim bonusom od 1, 5 ili 10 evra. Promocije se mogu odnositi i na košarkaške mečeve pa će vam ponuditi bonus u promociji u kojoj treba da pogodite zbir poena neke košarkaške utakmice. Promotivne ponude su uglavnom ograničene na određeni broj dobitnika, pa je veoma bitno da budete brzi, precizni i pažljivi kako bi ispunili sve zahteve te promocije.

Kao i sve ponude bonusa i promocija koje daju kladionice korisnici uvek treba da prvo provere da li postoje uslovi koji dolaze sa bonusom ili promo ponudom kako bi korisnik uvek znao koliko je realno da može ispuniti te zahteve.

Naravno, svaka promocija ili bonus koji dolaze bez zahteva su veliki plus za svakog korisnika i treba ih iskorisiti jer vam daju dodatnu mogućnost za zaradu i ostvarivanje dobitka.