Pri otvaranju novog korisničkog naloga najčešće dobijate bonus od kladionice za online Klađenje.

Bonusi koje kladionice nude se razliku od slučaja do slučaja po tipu i visini. Ispod možete da vidite listu ponuda koje daju neke od najvećih i najboljih kladionica u 2019. godini.

Bonusi kod online kladionica su jedan od glavnih razloga zašto je isplativije igrati kod njih nego u lokalnim kladionicama, a na ovoj strani možete da pronađete koji su bonusi aktuelni kod online kladionica, kazino bonusi i ostalo.

Takođe, bonus možete da dobijete klikom na baner posle registracije i otvaranja naloga u nekoj internet kladionici uz ispunjene uslove za to. Najčešći bonusi koje možemo da sretnemo u kladionicama su:

100% do 200mBTC

Svi novi korisnici Coinbet24 dobijaju bonus od 100% do 200mBTC

Ova bonus ponuda važi samo za nove korisnike Coinbet24-a

Uzmi bonus sada!

100% do €100

U 1xbet kladionicu dobijate 100% bonusa do 100€!

Ova bonus ponuda važi samo za nove 1xbet korisnike

Uzmi bonus sada!

100% na kombi oblog

Bet365 korisnici dobijaju do 100% na kombiniran oblog

Ova bonus ponuda važi za nove i postojeće Bet365 korisnike

Uzmi bonus sada!

50% do €200

U 10BET-u možete dobiti bonus do 200€ u zavisnosti od depozita

Važi za prvi depozit.

Uzmi bonus sada!

100% do 1000 RSD

U Meridianbet kladionicu dobijate 100% bonusa do 1000 RSD

Ponuda važi za nove korisnike

Uzmi bonus sada!

do 100€

Betfair vam nudi do 100€ bonusa

Ponuda se odnosi samo na nove korisnike Betfair kladionice

Uzmi bonus sada!

100% do 20£

Marathonbet vam nudi 100% bonusa do 20£

Ponuda važi za nove Marathonbet korisnike.

Uzmi bonus sada!

Osigurani ulog – €25

Unibet – Osigurani ulog do €25

Ponuda važi za nove korisnike

Uzmi bonus sada!

25% do 100€

Betadria vam nudi do 100€ bonusa

Važi za prvi depozit

Uzmi bonus sada!

do £10

Betway vam nudi do £10 bonusa.

Ponuda se odnosi samo na nove korisnike Betway kladionice.

Uzmi bonus sada!

 

Uslovi za bonuse

Tokom velikih takmičenja kao što su Svetsko ili Evropsko prvenstvo u fudbali i slični događaji online kladionice često postavljaju drugačije uslove za dobijanje bonusa. Preporučujemo da dobro pročitete pravila i uslove za korišćenje bonusa, a ako vam nešto nije jasno kontaktirajte korisnički servis.

Najvažnije je da shvatite koji su uslovi za bonuse, da li je on dostupan za zemlju iz koje dolazite, jer u poslednje vreme dosta kladionica ukida bonuse za igrače koji dolaze sa Balkana. Ne mora da znači da je to slučaj sa kladionicom koju ste vi odabrali, ali želimo da vas upozorimo da budete oprezni i da se raspitate.

Ukoliko kladionica koja vam se dopada u svojoj ponudi nema bonus za nove korisnike naš predlog je da otvorite račun i da ne uplaćujete ništa. U narednih nekoliko dana nekoliko puta se odjavite i prijavite i pošaljite im mejl u vezi sa bonus uslugama.

Tako ćete im dati do znanja da ste zainteresovani da igrate baš u njihovoj kladionici, odnosno da ste otvorili nalog, a kako bi vas zadržali vrlo je moguće da će kladionica napraviti specijalnu ponudu baš za vas kada su u pitanju bonusi. Moguće je da dobijete nekoliko besplatnih opklada ili da vam bude dodatna određena suma novca na račun.

Bepslatne opklade (Free Bets)

Online kladionice imaju na sve načine pokušavaju da privuku nove igrače i da zadrže one koji su već tu. Kao što smo već pisali postoji više vrsta bonusa, a ovde ćemo se osvrnuti na takozvane besplatne opklade (free bets).

Bepslatne opklade (Free Bets)

Kladionice ih nude u cilju da igrači budu što zadovoljniji. Bepslatna opklada znači da vam kladionica dodeljuje određena sredstva koja možete da koristite za sportsko klađenje. Najčešće postoje određene restrikcije pa pre nego što počnete da koristite ovaj bonus pročitatjte prava i uslove za korišćenje.

Bonus bez depozita

Ovaj vid bonusa postoji u većini kladionica, a najčešće ga daju one koje su manje poznate u kladioničarskom svetu u želji da se promovišu, da zaintrigiraju igrače i da ih privole da se kalde kod njih. Ovo je dobra šansa koju možete da iskoristite.

Kao što samo ime kaže ne morate da uplaćujete novac da bi dobili bonus, dovoljno je samo da se registrujete i da kontaktirate korisnički servis za dalja uputstva. Ovaj bonus vam omogućuje da dobijete novac, a da ne rizikujete da izgubite deo svojih sredstava.

Bonus bez depozita

Pre nego što odlučite da uzmete ovaj bonus obavezno pročitajte pravila i uslove korišćenja jer da bi povukli sredstva uglavnom morate da ispunite određene uslove, pre svega potrebno je da nekoliko puta “ornete” novac sa određenom kvotom na tiketu kako bi mogli da dobijete isplatu.

Bonus dobrodošlice

Gotovo sve online kladionice imaju ovu vrstu bonusa u svojoj ponudi. Bonus dobrodošlice u suštini znači da ćete posle registracije i nakon prve uplate dobiti određenu sumu novca, od 50% pa sve do 100%, u zavisnosti od toga koliko ste novca deponovali.

U prevodu ako ste upaltili na kladioničarski račun 50 evra imaćete na raspolaganju 100 evra za klađenje. Kao i ostali bonusi i ovaj ima odrešđene uslove koje je potrebno ispuniti pre nego što ćete doći u priliku da podignete novac sa računa. Najčešće je potrebno da novac od depozita i bonusa obrnete nekoliko puta u određenom vremenskom periodu.

Bonus za lojalnost

Nek od kladionice svojim igračima nude bonus za lojalnost, a on važi za redovne korisnike koji se konstatno klade kod njih. Na primer neke kladionice čašćavaju igrače koji svakog dana u jednoj sedmici imaju upaltu od pet evra, u nekoj drugoj potrebno je da uložite 50 evra za sedam dana i slično. Kratko rečeno kladionice prepoznaju igrače koji su im lojalni i za to ih nagrađuju određenim bonusima.

Bonus za lojalnost

Bonusi po raznim osnovama

Ovkvi bonusi su dostupni kada se odigravaju neki veliki mečevi poput finala Lige šampiona, prvo kolo Premijer lige, Svetsko prvenstvo, Grend slem turniri u tenisu. Najčešće uz svoju opkladu na određene događaje pre početka kladionica vas časti identičnom vrednošću za klađenje uživo.

Bonusi su samo jedan od razloga za online klađenje. Ako još uvek nemate nalog u nekoj od internet kladionica pročitajte naše recenzije za najpoznatije kladionice i odaberite onu koja vam najviše odgovara.