Taktike u klađenju mogu biti različite i u broju, ali I u kvalitetu. Naravno, svaki kladilac može imati svoju strategiju, visinu uloga, kao I vrstu igre.

Međutim, taktika koju izabere mora proći određeni period pokušaja, kada će grešaka biti dosta, da bi video da li je taj način dobar. U sledećem članku pokušaćemo da vas upoznamo sa proverenom teniskom taktikom, čoje su šanse za uspeh do sada vile vrlo visoke, ali uz pravilno korišćenje I doslednost u klađenju. Ovu vrstu opklade najbolje je odigrati u 1xbet.

Počnimo od tenisa, koji je definitivno sport koji pruža najviše mogućnosti za različite vrste opklada. Kada je muški tenis u pitanju, tu retko dolaze iznenađujući rezultati, a kvote na favorite su izuzetno niske. Ipak, kada su žene u pitanju, situacija je posve drugačija. Nravno, svako se može kladiti na autsajdera na meču, na koga je kvota, obično, ogromna, bez obzira da li je u pitanju muški ili ženski teniski meč. Suština ove taktike je igrati na ženski tenis, kladiti se na preokrete I broj gemova. Za razliku od muškog, ženski tenis je prepun brejkova, pošto servis nije tolika prednost u meču. To je, upravo, što potenciramo u ovoj taktici, kladiti se protiv teniserke koja je na servisu.

Treba obratiti pažnju na pojedine teniserke koje imaju dobar servis, koji je njima velika prednost, ali u većini slučajeva dame se ne mogu pohvaliti nekim ubiačnim početnim udarcem. Moramo reći da kladionice daju veoma različite koeficijente za osvajanje brejkova, ali da su oni uglavnom sasvim solidni, pa sa većim brojem manjih uloga možete ostavriti odličan dobitak. Preokreti se dešavaju veoma često, pa tako lako rezulat od, recimo, 2:5, bude na kraju 7:5, ili nešto slično. Jednostavno, kod teniserki servis nije prednost, kao kod tenisera, a I stabilnost u igri se dosta razlikuje.

Savet je da izbegavate ovu igru kada imate malo novca na nalogu, pa se može dogoditi da ova taktika ne prođe I ostanete bez sredstava za ponovno klađenje I povratak. U takvim slučajevima predlog je da se kladite na nešto sigurnije, dok ne ostvarite dobitak I popravite stanje na računu. Bitno je da uvek odredite sa koliko novca raspolažete I ne prekoračujete taj iznos, ako vam sreća nije naklonjena. Ipak, pored svega, ova strategija je jedna od najisplativijih, pošto donosi najveće koeficijente. Ako ste u prilici, pre nego što odigrate, proverite kakav je međusobni skor između teniserki, kao I kojim su se ishodima završili njihovi prethodni mečevi.

AKO STE TEK POČELI DA SE KLADITE NA TENIS

Preporučujemo vam da se upoznate sa prvim koracima koji opisuju kako se možete kladiti na tenis, a onda se upoznati sa samom igrom I vrstama klađenja na nju. Uvek se kladite pametno I ne preterujte, kao što je slučaj I sa ostalim sportovima. Klađenje na tenis, posebno kada se kladite uživo, može vas brzo iznervirati. Ako ste dobro “potkovani” znanjem o tenisu I pažljivo ulažete, tada možete zaraditi solidan iznos. Želimo vam svaku sreću u primeni ove taktike!