Subota, 17/09 - Fudbal, Španija, La Liga
17/09Barselona vs ElcheUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
16/09/2022 16:09
Ovog vikenda nas očekuje mnogo interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Barselone i Elčea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Barselona

Fudbaleri Barselone igraju sjajno na startu ovog šampionata, a trenutno se Katalonci nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real.
U prošlom kolu je Barsa bez većih problema slavila na gostovanju kod Kadiza, a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Ipak, u drugom kolu Lige šampiona izabranici Ćavija su i pored jedne sjajne partije poraženi na gostovanju kod Bajerna, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Elče

Što se tiče Elčea, kako sada stvari stoje utisak je da će ova simpatična ekipa imati velikih problema da ove sezone obezbedi opstanak u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se Elče nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i to sa samo jednim osvojenim bodom, što je zaista premalo ukoliko ovaj klub želi da i naredne sezone igra u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala.
U prošlom kolu je Elče doživeo težak poraz na svom terenu od Bilbaa, a taj duel je završen rezultatom 1:4.

Naš predlog

Barselona igra sjajno u La Ligi u poslednje vreme, dok Elče na poslednjih nekoliko mečeva prima veliki broj golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.