Petak, 14/10 - Fudbal, Italija, Serija B
14/10Venezia vs Frozinone1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/10/2022 14:55
Deluje da nas očekuje nikad uzbudljivija sezona u Seriji B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Venecije i Froziononea. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Venecija

Fudbaleri Venecije igraju jako loše na startu ovog šampionata, a trenutno se ekipa iz grada vodi nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i baraž u borbi za opstanak u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala
Do sada je prošlosezonski prvoligaš sakupio samo osam bodova, a u prošlom kolu je Venecija poražena na svom terenu od Barija, kada je bilo 1:2.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ovaj tim ostvario jedan remi i doživeo čak tri poraza.

Frozinone

Što se tiče Frozinonea, ovaj tim se trenutno nalazi na odličnom petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Ređinu.
Sve to nam govori da je ova ekipa istakla jasnu kandidaturu za najviši mogući plasman, pošto je primarni cilj povratak u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
U prošlom kolu je Frozinone odigrao jedan sjajan meč pred svojim navijačima u kom je ova ekipa savladala SPAL rezultatom 2:0.

Naš predlog

Frozinone ima dosta problema na strani, a i bez svega toga smo mišljenja da je konačno došlo vreme za prvi trijumf Venecije na svom terenu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 2.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.