Sreda, 16/08 - Fudbal, Engleska, National League
16/08Boreham Wood vs Solihull MoorsDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/08/2023 13:04
Poslednja utakmica 3. kola engleske Naionalne lige igra se u Boram Vudu u sredu u 20.45.
Boram Vud

Prva dva kola bila su uspešna za domaćina ovog meča. Imaju na kontu četiri boda do koja su stigli pobedom remijem sa Gejtshedom na strani i pobedom nad Halifaksom na domaćem terenu. Do ove sezone, pasionirani kladioci i pratioci nižih engleskih liga znaju, Boram Vud se nije odlikovao postizanjem velikog broja golova, a i primao ih je vrlo malo. U prošloj sezoni su ih dali tek nešto više od jednog po meču, mada su završili na visokoj šestoj poziciji. Dali su 52 gola, što je ubeldjivo najmanje od svih timova iz gornje polovine tabele, a tek je nekoliko ekipa postiglo manje pogodaka od Boram Vuda. Izgleda da se nešto menja, i ova ekipa je u prva dva kola postigla četiri gola.

Solihal

Za ovaj tim je prethodna sezona bila sasvim prosečna. Na kraju je Solihal završio na 15. poziciji ali nije bio direktno ugrožen. Njihovi apetiti nisu veliki ni sada, plasman u profesionalne lige, a to su one prve četiri je još daleko, mada su sezonu započeli sasvim dobro osvojivši četiri boda iz dva kola. Na premijeri u novoj sezoni remizirali su sa Istlijem na svom terenu 1:1, a onda su pobedili na gostovanju kod povratnika u Nacionalnu ligu, ekipe Ebsflita sa 2:1. Raspoloženje u gradu Solihalu, koji se nalazi u neposrednoj blizini Birmingema je takvo da bi sve osim ispadanja bilo protumačeno kao uspeh, pa zato fudbaleri nemaju pritisak pred mečeve. Na utakmicama ovog tima padalo je dosta golova u prošloj sezoni, ali se to nije ponovilo na početku ove.

Predlog

Čini se da je Boram Vud imao teže rivale na startu sezone, a i ovaj tim ima veće ambicije od svoh rivala iz Solihala. U prethodne tri sezone Solihal je bio mnogo uspešniji i Boram Vud nema trijumf nad ovim timom. Čak četiri puta je slavio Solihal, dok su dva meča završena remijem. Domaćin je blagi favorit, ali je nama realnije igrati na golove. Biće ih po jedan, makar, na obe strae. Za GG kvota je 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.