Nedelja, 29/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
29/10Aston Vila vs LutonUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
27/10/2023 18:32
Domaćin je u odličnoj formi i ne daju se velike šanse gostima iz Londona. Meč u Birmingemu igra se u nedelju u 15 časova.
Aston Vila

Fudbaleri Unaji Emerija igraju veoma efikasno ove sezone, na opštu radost navijača Aston Vile. Posebno su ubeldjivi na svom Vila parku na kome su dobili sve četiri prvenstvene utakmice u ovom prvenstvu a pritom su dali 17 a primili samo 3 gola. Dakle, u proseku Vila daje više od 4 pogotka na svom stadionu. Everton je primio 4, Brajton čak 6, a jedino je Palas prošao sa \'\'samo\'\' tri. U prošlu nedelju Vest Hem se ulopio u prosek i odneo je četiti lopte u svojoj mreži za London. U četvrtak je Vila četiri puta matirala i golmana AZ-a u Alkmaru, u okviru 3. kola Lige konferencija. čime su znatno popravili utisak nakon nešto slabijeg starta u ovom evropskom takmičenju.

Luton

Debitant u Premijer ligi se, očekivano, susreće sa velikim problemima u novom rangu. Nisu se adekvatno pojačali i ukoliko uspeju da obezbede opstanak, biće to za njih veliki uspeh. Šeširdžije su pred ovo kolo bile van zone ispadan ja, tačnije odmah iznad crte, a niko ne bi imao ništa protiv u Lurtonu da takav poredak bude i na kraju sezone. Jedini trijumf su ostvarili na strani, bilo je to na Gudisonu protiv Evertona, a prošle sedmice su uspeli da ostanu neporaženi u Notingemu i pored činjenice da je Forest vodio sa 2:0 do 83. minuta. Ipak, Ogbene i Adebajo su sa dva pogotka utišali Siti Graund i odneli bod u Luton.

Predlog

Očekujemo još jednu golgetersku rapsodiju Aston Vile koja puca iz svih oružja. Ekipa iz Birmingema je postigla 23 gola u prvih 9 kola, posle Njuksla najviše u ligi, a Svrake mogu da zahvale pobedi nad Šefildom od 8:0 što su na koti 24.Svako je na Vila parku primio bar tri gola, pa će i Luton. Naš predlog je domaćin daje najmanje tri gola, a za tip T13+ kvota u kladionici CircusBet iznosi 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.