Petak, 06/08 - Fudbal, Srbija, Superliga
06/08Crvena zvezda vs NapredakUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
8 / 10 Ulog
04/08/2021 19:33
Sve misli srpskog šampiona biće usmerene ka Tiraspolju, ali ne smeju da potcene Kruševljane. Utakmica na stadionu \'\'Rajko Mitić\'\' počinje u petak u 20 časova.
Crvena zvezda

Nisu uspeli crveno-beli da steknu nikakvu prednost posle prvih 90 minuta duela sa prvakom Moldavije Šerifom. Posle 1:1 u Beogradu Zvezdi je potrebna pobeda u Tiraspolju, s kojom ni otišli u plej-of za plasman u Ligu šampiona gde bi ih čekao zagrebački Dinamo ili poljska Legija. Ipak, taj meč u Moldaviji mora da sačeka pošto u četvrtom kolu Super lige Srbije stiže Napredak iz Kruševca. Da nisu kiksirali protiv Vojvodine u prvom kolu možda bi crveno-beli mogli malo da budu relaksiraniji protiv Kruševljana, ali ovako rizikuju da im Partizan umakne na veću bodovnu razdaljinu. I pored imperativa osvajanja bodova, treba očekivati da trener Dejan Stanković poštedi napora nekolicinu prvotimaca. Protiv Šerifa je bilo veliko pražnjenje, pogotovo fizičko kada je isključen Kanga, pa je moguće da će Katai, Ivanić ili još neko, odgledati ovaj meč sa tribina ili klupe. Zvezda ima širok roster, pa Stanković neće imati problema da sastavi tim za pobedu.

Napredak

Mogu \'\'Čarapani\'\' da budu zadovoljni početkom prvenstva. Dobili su oba mela na svom stadionu, prvo protiv Kolubare, a onda i Radničkog iz Kragujevca. Ipak, te dve ekipe su novajlije u ligi, a meč protiv Nišlija izgubili su na Čairu. Igrao je Napredak dobro i protiv Radničkog u Nišu, bar prvo poluvreme, ali je potonuo u nastavku kada je primio tri gola i izgibio sa 4:2. Protiv Kragujevčana su imali problema sa realizacijom, jedini gol je bio autogol gostiju, što je malo iznenađenje posle čak pet datih golova u prva dva kola. Trener Napretka je ostao Milan Đuričić, a s obzirom da je on bivši trener Partizana, verujemo da će maksimalno motivisati svoje izabranike u Ljutice Bigdana. U prva tri kola u Napretku su najviše pokazala dvojica najmlađih Jovanović i Kočić, kao i veteran Marjanović.

Predlog

Pokušaće Napredak da zatvori sve prilaze svom golu i tako uvede domaćina u nervozu, što je uspelo Vojvodini u prvom kolu. Zvezda je igrala već dva puta kao domaćin u prvenstvu, a postigla je samo jedan gol. Ako tome dodamo i samo jedan gol protiv Šerifa, vidimo da sve ne funkcioniše po planu kada je napad u pitanju. Zato i smatramo da neće biti neke goleade u ovom duelu. Za Zvezdu je najvažnije da pobedi, pa makar sa 1:0. Naš predlog je tri ili manje golova ukupno, a za tip 0-3 gola u kladionici CircusCasino kvota je 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.