Petak, 06/08 - Fudbal, Japan, J. Liga
06/08Gamba Osaka vs Yokohama F. Marinos1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
04/08/2021 21:02
Od kako je počela Olimpijada japansko prvenstvo je pauzirano, ali su na programu samo zaostali mečevi, što će biti slučaj i u petak kada će Gamba Osaka na svom terenu dočekati Jokohamu. Susret između ova dva tima je zakazan za 12 časova.
Gamba Osaka

Fudbaleri Gamba Osake imaju dosta problema ove sezone, ali ono što se mora priznati je da ova ekipa u poslednjih nekoliko kola igra na vrhunskom nivou.
Naime, Gamba Osaka na poslednja tri meča ne zna za poraz, a u tom periodu su zabeležili tri trijumfa.
Sve je počelo od trijumfa na domaćem terenu nad Oitom, a onda je Gamba slavila i na gostovanjima kod Sapora i Sendaija.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala deset mečeva kao domaćin i ostvarila tri trijumfa, dva remija, ali i pet poraza.

Jokohama

Da je Jokohama igrala kao u prethodnih desetak kola sigurno je da bi se ova ekipa nalazila na prvom mestu na tabeli i već polako razmišljala o šampionskoj tituli.
Međutim, zbog očajnog starta šampionata Jokohama se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na vodeći Kavasaki.
Međutim, u poslednje vreme Jokohama pruža brutalne partije pa su tako na pet poslednjih mečeva zabeležili isto toliko trijumfa.
Na sve to, ne treba zaboraviti da drugoplasirana ekipa na tabeli ima i dva meča manjka u odnosu na vodeći Kavasaki, i sa dva trijumfa bi im prišli na samo dva boda zaostatka.

Naš predlog

Iako Gamba Osaka igra sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da nemaju šta da traže protiv Jokohame koja je u brutalnom naletu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.