Petak, 06/08 - Fudbal, Rumunija, Liga I
06/08Mioveni vs CFR Cluj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
05/08/2021 12:30
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč rumunskog šampionata, a ovoga puta smo se odlučili za duel između Miovenija i Kluža. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Mioveni

Fudbaleri Miovenija su prošle sezone igrali sjajno u drugoj ligi i na kraju preko baraža uspeli da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang rumunskog fudbala, pošto su u doigravanju bili bolji od Hermanštada, koji je ispao iz lige.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Lige 1, Mioveni se posle tri odigrana kola nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz tri osvojena boda.
U prva dva kola novajlija u ligi je doživeo dva poraza, a u prošlom kolu je Mioveni ostvario i svoj prvi trijumf u šampionatu, pošto je slavio na gostovanju kod Sepsija, kada je bilo 1:2.

Kluž

Fudbaleri Kluža su prošle sezone bez većih problema došli do naslova prvaka Rumunije, a sigurno je da isto žele da ponove i ovog puta.
Kako sada stvari stoje, sve ide po planu pošto se aktuelni šampion posle tri odigrana kola nalaze na prvom mestu na tabeli uz maksimalan broj bodova, pošto je Kluž ostvario sve tri pobede.
U prošlom kolu je Kluž slavio na svom terenu protiv Čindije, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, valja podsetiti da je Kluž u trećem kolu kvalifikacija remizirao na svom terenu protiv Jang Bojsa, a taj duel je završen rezultatom 1:1. Revanš je na programu u utorak.

Naš predlog

Mora se priznati da je Mioveni veliki autsajder na ovom duelu i zaista se očekuje da aktuelni šampion bez većih problema zabeleži trijumf na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.