Subota, 07/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
07/08Sport Resife vs Bragantino1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
05/08/2021 13:55
Ovog vikenda su na programu mečevi 15. kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sport Resifea i Bragantina. Meč između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Sport Resife

Fudbaleri Sport Resifea igraju promenljivo u ovom šampionatu, i trenutno se nalaze na petnaestom mestu sa četrnaest osvojenih bodova, što je trenutno za dva boda više u odnosu na tim koji se nalazi na mestu koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Ipak, u poslednje vreme Sport Resife pruža dosta dobre partije pa su tako na tri poslednja meča bez poraza, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa i jedan remi.
U prošlom kolu je Sport Resife slavio na gostovanju kod desetoplasirane Bahije, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Sport Resife je ostvario samo jedan trijumf, dva remija i tri poraza.

Bragantino

Sigurno je da Bragantino predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, pošto se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na vodeći Palmeiras.
Do sada je Bragantino odigrao četrnaest mečeva na kojima je ostvario sedam trijumfa, šest remija i samo jedan poraz, i to nedavno na gostovanju kod trećeplasirane Fortaleze kada je bilo 1:0.
U prošlom kolu je Bragantino slavio na svom terenu protiv Gremija, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Inače, valja napomenuti da je Bragantino najbolji gost u ligi pošto je na sedam odigranih mečeva ostvario pet trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Naš predlog

Iako Sport Resife igra dosta dobro u poslednje vreme, mišljenja smo da je Bragantino ipak veliki favorit na ovom meču pošto je ova ekipa najboji gost u ligi, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.