Sreda, 15/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
15/09Sporting CP vs AjaksUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
13/09/2021 15:51
U sredu se nastavljaju mečevi prvog kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Ajaksa. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sporting

Fudbaleri Sportinga su prošle sezone igrali fenomenalno i mimo svih očekivanja stigli do titule šampiona Portugala, što im je između ostalog i donelo plasman u Ligu šampiona.
Kada je u pitanju novo izdanje portugalske Primeire, trenutno se tim iz Lisabona nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku koja je za sada maksimalna.
Inače, u prošlom kolu je Sporting u velikom derbiju prvenstva Portugala remizirao na svom terenu protiv Porta, a taj duel je završen rezultatom 1:1, čime se najviše obradovala upravo Benfika koja je povećala svoju prednost u odnosu na najveće rivale.

Ajaks

Što se tiče Ajaksa, ponovo je tim iz Amsterdama bez većih problema došao do titule šampiona u Holandiji, čime su samo "kopljanici" nastavili višegodišnju dominaciju.
Tim iz Amesterdama i ovog puta želi da pre svega dođe do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, što prošle sezone nisu uspeli pošto su u odlučujućem susretu grupne faze poraženi na svom terenu od Atalante, kada je bilo 0:1.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja holandskog prvenstva, u ovom trenutku se "kopljanici" nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na vodeći PSV koji je za sada maksimalan.

Naš predlog

Veoma nezahvalno je prognozirati ko bi na ovom susretu mogao da dođe do trijumfa, ali ono što svakako ne bi trebalo da izostane su golovi, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.