Sreda, 15/09 - Fudbal, Argentina, Primera
15/09Boka Juniors vs Defensa i Hustisija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/09/2021 16:11
U noći između utorka i srede se nastavljaju mečevi jedanaestog kola argentinske Primere, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Defense i Hustisije. Susret između ova dva ekipa je zakazan za 02:00h.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors nakon katastrofalnog starta šampionata u poslednje vreme pružaju sve bolje partije.
Najbolji pokazatelj za to je i što je aktuelni šampion Argentine na četiri poslednja susreta bez poraza, a u tom periodu je tim sa "Bombonjere" ostvario tri trijumfa uz jedan remi.
U prošlom kolu je Boka slavila na teškom gostovanju kod Rosarija, a taj duel je završen rezultatom 1:2, uz podatak da je aktuelni šampion Argentine do trijumfa stigao nakon gola koji je postigao u poslednjim trenucima susreta.

Defensa i Hustisija

Što se tiče Defense, i ova ekipa je poput Boke Juniors jako loše startovala u ovogodišnjem izdanju Primere, međutim kako vreme prolazi tako i ovaj tim pruža sve bolje partije i trenutno se nalazi na jedanaestom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim ne zna za poraz, a u tom periodu je ostvario dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je Defensa i Hustisija samo remizirala na svom terenu protiv Sentral Kordobe, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1, uz podatak da je Defensa primila gol u poslednjim trenucima meča.

Naš predlog

Boka igra sve bolje kako prvenstvo odmiče i mišljenja smo da će sa sjajnim partijama nastaviti i na ovom duelu na svom terenu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.