Četvrtak, 16/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
16/09Lokomotiva Moskva vs Olimpik Marselj1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
13/09/2021 16:27
Od četvrtka su na programu mečevi prvog kola gruone faze Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lokomotive iz Moskve i Olimpik Marseja. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Lokomotiva Moskva

Nažalost, Lokomotiva iz Moskve nije uspela da dođe do plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona prošle sezone, što je bez ikakve sumnje bio primarni cilj ove ekipe, a svakako da će to biti i ovog puta.
Na kraju su izabranici Marka Nikolića morali da se zadovolje sa Ligom Evrope, gde će u prvom kolu imati izuzetno težak posao pošto im u goste dolazi Marsej.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje ruske Premijer lige, Moskovljani se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Zenit, a u prošlom kolu su bez većih problema na svom terenu savladali Samaru sa 2:0.

Olimpik Marsej

Što se tiče Marseja, utisak je da ova ekipa igra zaista sjajno na startu domaćeg šampionata.
Naime, tim sa "Velodroma" se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ koji za sada ima maksimalan učinak.
U prošlom kolu je Marsej odigrao još jedan fantastičan meč u kom je bez većih problema slavio na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Monaka, pošto je taj duel završen rezultatom 0:2 uz dva gola sjajnog Dienga.
Utisak je da je Olimpik mogao da dođe i do dosta ubedljivijeg trijumfa pošto su fudbaleri ovog tima u kneževini propustili pregršt stopostotnih šansi.

Naš predlog

Prioritet Lokomotive je domaći šampionat gde će pokušati da završe na jednom od prva dva mesta koja na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu šampiona. Sa druge strane, Marsej igra sjajno na startu šampionata Francuske i ovaj tim ima ogromne ambicije i u Ligi Evrope zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.