Četvrtak, 16/09 - Fudbal, SAD, MLS
16/09Austin Fc vs Los Angeles FC1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/09/2021 16:50
U noći između srede i četvrtka je na programu gotovo kompletno kolo MLS-a, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ostina i Los Anđelesa. Susret između ova dva tima je zakazan za 03:00h.
Ostin

Fudbaleri Ostina imaju dosta problema u svojoj debitantskoj sezoni u društvu najboljih.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo devetnaest osvojenih bodova.
Do sada je novajlija u ligi odigrao 23 meča u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala i ostvario samo pet trijumfa, četiri remija uz čak četrnaest poraza.
U prošlom kolu je Ostin doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Hjustona, a taj duel je završen sa više nego ubedljviih 3:0.
Pre toga je ova ekipa poražena na gostovanju kod Vankuvera iako su prvi došli do vođstva na tom susretu, ali je na kraju ipak bilo 2:1.

Los Anđeles

Nisu na najbolji mogući način fudbaleri Los Anđelesa započeli ovaj šampionat, međutim, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, jedan od najvećih favorita za osvajanje titule šampiona je na tri poslednja susreta bez poraza, a u tom periodu je ovaj tim ostvario dva trijumfa i jedan remi.
U prošlom kolu su Karlos Vela i drugari slavili na svom terenu protiv Solt Lejka u jednom fenomenalnom susretu na kom smo videli čak pet golova, a koji je na kraju završen rezultatom 3:2.
Inače, trenutno se Los Anđeles nalazi na osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i upravo Solt Lejk, a poznato je da je sedmo mesto i poslednje koje na kraju donosi plasman u doigravanje.

Naš predlog

Ostin igra katastrofalno u ovogodišnjem izdanju MLS-a, što bi mogao i morao da iskoristi Los Anđeles kom su bodovi preko potrebni radi plasmana u doigravanje.
Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.