Četvrtak, 16/09 - Fudbal, Švedska, Seperetan
16/09Värnamo vs Jančeping SedraUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
13/09/2021 17:19
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč švedske druge lige, a ovoga puta smo se opredelili za meč između prvoplasiranog Vernama i šestoplasiranog Jenćepinga. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Vernamo

Fudbaleri Vernama igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju švedske druge lige pošto se u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Helsinborg, koji je možda i najveći favorit za plasman u Alsvesnkan.
Do sada je Vernamo odigrao devetnaest mečeva u drugom po kvalitetu rangu švedskog fudbala i ostvarili jedanaest trijumfa, tri remija i pet poraza.
U prošlom kolu je lider na tabeli poražen na gostovanju kod Estera, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Jenćeping

Nakon nešto slabijeg starta šampionata, fudbaleri Jenćepinga igraju sjajno u poslednje vreme zbog čega su došli do šestog mesta na tabeli i samo šest bodova manje u odnosu na Vernamo koji je lider na tabeli i kod koga Jenćeping između ostalog gostuje u ovom kolu.
U poslednja tri kola šestoplasirani tim na tabeli je ostvario isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu su slavili na svom terenu protiv Falkenbergsa a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su gostovanja u pitanju do sada je ova ekipa odigrala deset mečeva na strani i ostvarila četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Naš predlog

Pre svega, treba reći da nas očekuje jedan i te kako uzbudljiv susret koji bi vrlo lako mogao da nam donese dosta golova, pošto će i jedna i druga ekipa ići na trijumf, pa vam zato toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.