Sreda, 15/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
15/09Svonsi vs MilvolDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
13/09/2021 17:05
Utakmica vanrednog sedmog kola engleskog Čempionšipa igra se u sredu u 20.45 na stadionu Svonsija gde gostuje Milvol.
Svonsi

Velšani su vrlo loše započeli novu sezonu, i ako žele da barem ponove prethodnu kada su bili četvrti i igrali u baražu za plasman u Premijer ligu, moraće mnogo da se potrude. U prvih šest kola imaju samo pet bodova. Jednom su pobedili, i to na gostoanju Bristol Sitiju, dok su dva meča okončali nerešenim rezultatom. Izgubili su u Blekburnu i Prestonu, kao i na svom terenu od Stouka. Jeste Svonsi bio premiejrligaš pre par sezona, ali se u engleskog fudbalu stare zasluge ne računaju, pa se često dešavalo da timovi iz prve, za par sezona, završe u Ligi 1 ili čak Ligi 2.

Milvol

Ono što znamo za londonske \'\'Lavove\'\' to je da su izuzetno čvrst tim. Jako ih je teško pobediti, mada su u ovom prvenstvu to već uradili Fulam i Kardif. Ono što nam upada u oči je činjenica da je Milvol postigao bar po gol na svakom meču, ali se, isto tako, na svakom tresla i njegova mreža. Dosadašnji učinak od jedne pobede, tri remija i dva poraza, dovoljan je samo za 14. mesto, ali po šest osvojenih bodova ima još nekoliko ekipa ispod njih. U subotu su napravili malo iznenađenje osvojivši bod u Birmingemu protiv lidera šampionata Vest Bromvič Albiona. Videćemo da li mogiu ostati neporaženi i u Velsu protiv Svonsija.

Predlog

\'\'Labudovi\'\' su tim koji je u prvenstvo ušao sa mnogo većim ambicijama i pored razočaravajućeg epiloga prethodnog baraža. Svonsi je zadržao glavne poluge, ali o rezultatima nije potvrdio. Efikasnost je glavna boljka ovog tima, koji je na šest utakmica postigao samo četiri gola. Ipak, verujemo da će zatresti mrežu Milvola, a kako na utakmicama \'\'Lavva\'\' uvek dolazi igra gol-gol, predlažemo je i sada. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.