Subota, 18/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
18/09Fulam vs RedingUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
16/09/2021 12:28
Fulam je u odličnoj formi na startu prvenstva i pobedom u prošlom kolu preuzeo je lidersku poziciju. Meč sa Redingom igra se u subotu u 16 časova.
Fulam

\'\'Kolibari\'\' se poslednjih sezona šetaju između Premijer lige i Čempionšipa. Mada su opet ispali posle samo jedne sezone u eliti, želja za nastupom u Premijer ligi nije ih napustila, pa su odradili odličan prelazni rok i važe za jedne od najvećih favorita za jedno od prva dva mesta koja vode direktno u elitni rang. Posle sedasm odigranih kola nalaze se na čelu tabele sa 16 bodova, a vrh su preuzeli u sredu pobedom u Birmingemu sa 4:1. Jedini poraz doživeli su u Blepulu i to je bio jedini kiks u novoj sezoni. Na početku blista srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović koji je u sedam utakmica šest puta tresao protivničke mreže, i trenutno je drugi golgeter lige, dok su po tri gola dali Vilson i Karvaljo.

Reding

Za razliku od prošle sezone kada je Reding odlično startovao i čak predvodio drugoligaški karavan, ove to nije slučaj. Tim srpskog trenera Veljka Paunovića nalazi se tek na 18. mestu sa sedam osvojenih bodova. Imaju dve pobede, jedan remi i četiri poraza, što je ozbiljno zabrinulo sve navijače ovog kluba, jer se već sada gubi korak sa vodećim timovima. \'\'Kraljevići\'\', kako glasi nadimak ovog kluba iz Berkšira, imaju velike ambicije, ali je pitanje koliko su kvalitetni da ih ostavre. Mada spadaju u jedne od najstarijih klubova na Ostrvu, nisu dugo bili članovi elite. Čak i kada su upadali, vrlo kratko su se zadržavali. U prethodnom, vanrednom kolu Čempionšipa, Reding je pobedio Piterboro sa 3:1, čime je prekinuo niz od četiri meča bez pobede, sa tri vezana poraza i remijem 3:3 sa Kvins Park Rendžersom.

Predlog

Dk je Fulan Najefikasniji tim lige, Reding je ekipa koja je, pored Piterboroa, primila najviše golova, čak 17. Međutim, Reding je i efikasan, postigao je 13 golova, skoro dva po meču. Ovaj tim ima i najboljeg strelca lige, pošto je Džon Svift dao već sedam golova na sedam utakmica. Imao je i jedan het trik, kada je sva tri puta bio strelac u remiju protiv Kvins Parka. Očekujemo pravu goleadu na ovom meču, obe ekipe igraju bez mnogo obraćanja na odbranu, a naš predlog je domaćin daje tri gola. Fulam je bolji tim i mogao bi da napuni mrežu Redinga. Za T13+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.