Subota, 18/09 - Fudbal, Belorusija, Vysshaya Liga
18/09BATE vs ShakhtyorUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
16/09/2021 15:57
U subotu je na programu pregšrt zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bate Borisova i Soligorska. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
BATE Borisov

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, fudbaleri BATE Borisova pružaju sve bolje partije, pa se trenutno najtrofejniji beloruski tim nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Soligorsk, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu u velikom derbiju beloruskog fudbala.
U prošlom kolu je lider na tabeli ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Smorgona, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Inače, kada su mečevi na domaćem terenu u pitanju, do sada je ova ekipa odigrala dvanaest mečeva kao domaćin i ostvarila deset trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Soligorsk

Soligorsk je aktuelni šampion Belorusije i kako sada stvari stoje ne treba zaista nikoga da iznenadi ukoliko ova ekipa ponovi prošlosezonski uspeh.
Naime, u ovom trenutku se Soligorsk nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasrirani BATE Borisov, ali i čak četiri meča manje od lidera na tabeli, pa ukoliko Šahtjor bude na dosadašnjem nivou u tim zaostalim susretima mogao bi vrlo lako da stekne i nenadoknadivu prednost.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa bez većih problema slavila na svom terenu protiv Sputnjika, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Oba tima će sasvim sigurno ići na sva tri boda što nam potencijalno može doneti i veliki broj golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.