Nedelja, 19/09 - Fudbal, Italija, Serija A
19/09Juventus vs Milan1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/09/2021 20:05
Najveći derbi italijnaskog fudbala, meč Juventusa i Milana, igra se u nedelju u torinu. Utakmica počinje u 20 časova i 45 minuta.
Juventus

\'\'Stara dama\'\' je pod velikim pritiskom pred dolazak Milana u Torino. U prva tri kola Juve nema pobedu, ima samo jedan bod, što je najgori start ovog tima u Seriji A ikada. Posle izgubljenog Skudeta u prošloj sezoni Juventus je u procesu stvaranja novog tima. Na trenersku klupu vratio se Masimilijano Alegri, a klub je napustio Kristijano Ronaldo, koji je odigrao prvi meč u Udinama. Utakmica u Malmeu je baš trebala Juventusu da povrati poljuljano samopuzdanje. Pobedili su Italijani ubedljivo u Švedskoj, pa sa mnogo više vere u sopstvene mogućnosti čekaju najveći derbi koji italijanski fudbal ima. Bez Ronalda u timu, golovi se očekuju od Kijeze i Dibale, ali i odličnog Lokatelija. Juve nije imao sreće u Napulju pre sedam dana, pa je izgubio 2:1 posle preokreta i nakon veoma čudnog drugog gola domaćina u finišu susreta.

Milan

Uspeo je Milan prošle godine da slavi na Alijanc stadionu u Torinu, prvi put u Seriji A još od 2011. godine. Sve to nagovestilo je odlazak Skudeta iz vitrina \'\'Stare dame\'\', i mada se činilo da bi on mogao u Milanove, otišao je kod gradskog rivala \'\'roso-nera\'\', ekipe Intera. I pored izostanka trofeja Milan je imao dobru sezonu. Dugo je predvodio prvoligaški karavan, a gurao je solidno i u Ligi Evrope. Uspeli su da ostvare primarni cilj, a to je povratak u Ligu šampiona. Prvi meč u elitnom takmičenju je probudio emocije, igralo se protiv Liverpula, rivala iz onog čuvenog istanbulskog finala kada nisu sačuvali vođstvo od 3:0. I sada su poraženi, ali je meč bio veoma uzbdljiv. U Seriji A Milan je ostavrio maksimalan učinak u prva tri kola, pobeđeni su Sampdorija na strani, te Kaljari i Lacio u Milanu.

Predlog

Za domaćina bodovi iz ovog meča imaju ogroman značaj. Izostanak trijumfa bi za Juventus mogao da bude koban, jer bi već na početku imao veliki zaostatak za milanskim klubovima, ali i Romom i Napolijem. Sigurno je da takva situacija dozvoljava gostima da budu malo rasterećeniji i čekaju svoju šansu da iskoriste pritisak koji će trpeti domaćin. Jedno je sigurno, očekuje nas odličan meč, a naš predlog je pobeda Juventusa. Za jedinicu se u kladionici 1xbet dobija koeficijent 2.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.