Utorak, 21/09 - Fudbal, Švajcarska, Super League
21/09Cirih vs ServetDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
20/09/2021 16:14
U prvoj utakmici sedmog kola švajcarske Superlige sastaju se dve ekipe iz samog vrha tabele. Meč u Cirihu na programu je u utorak u 20.30.
Cirih

Sigurno je navijačima Ciriha prijatno da gledaju svoj tim na vrhu tabele u švajcarskoj elitnoj diviziji. Posle šest kola Cirih ima 13 bodova, izgubio je samo jednom, i to od šampiona Jang Bojsa u prošlom kolu. Bio je to ubedljiv poraz od 4:0, ali u principu je svejedno da li gubite sa 1:0 ili 4:0. Pored tog poraza jednom su remizirali, protiv Sent Galena. Sve ostale utakmice su dobili, mada se mora priznati da je i raspored na početku prvenstva bio nešto lakši. Ipak, posle pet pobeda na startu, sledile su dve teže utakmice u kojima nisu pobedili. Taj mini niz prekinuli su prošlog vikenda kada su, doduše teško, slavili u Kupu protiv drugoligaša Krinsa, ali je sve vidljivije da padaju u formi.

Servet

Gosti su imali evropske obaveze ovog leta, što ih je malo omelo u prvenstvu. Servet je ispao od Moldea i kvalifikacijama za Ligu konferencija, mada su u Ženevi slavili sa 2:0. To je bilo nedovoljno da se nadoknadi 3:0 iz Norveške. U tom periodu su igrali slabo i u švajcarskoj ligi, pošto su vezali poraze od Lugana na svom terenu i od Bazela na strani. Sada je tim iz Ženeve u dobroj formi, pobedili su Lucern i Sent Galen na svom stadionu, a osvojili bod protiv Grashopersa na strani. Stigao je i trijumf u Kupu protiv nižerazredne Konkordije na strani. Sada je Servet treći sa deset bodova, a ipred njih su samo Bazel i Cirih, dok je Jang Bojs iza sa dva boda manje, ali i jednom utakmicom manje odigranom.

Predlog

Prošle sezone ove dve ekipe su se sastale četiri puta, a tri meča završena su sa igrom GG3+. Jednom je samo jedan gol odlučio pobednika, a treba reći da je Servet bio maksimalan i dobio sva četiri meča protiv Ciriha. I sada su gosti iz Ženeve blagi favoriti, ali ne takvi da sa sigurnošću možemo tipovati njihovu pobedu. Zato smo ubeđeni da će se obe mreže zatresti bar po jednom, pa vam predlažemo igru gol-gol. Ako odigrate GG u kladionici Mozzart vas čeka koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.