Sreda, 22/09 - Fudbal, Italija, Serija A
22/09Salernitana vs VeronaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
20/09/2021 18:42
Mada je tek početak sezone, novajilja je već u teškoj situaciji. Meč sa Veronom je biti ili ne biti. Utakmica se igra u sredu u 18.30.
Salernitana

Debitant iz Salerna Izgubio je prve četiri utakmice u prvenstvu i već je zakovan za dno tabele. Rivali su bili teški, ali je neki bod mogao da se \'\'zakači\'\', u svakom slučaju. Na domaćem terenu su gubili od Rome i Atalante, dok su na strani poraženi od Bolonje i Torina. Jedino su u prvom kolu tresli mrežu protivnika, bilo je to u porazu od Bolonje od 3:2, dok su u naredna tri meča gubili bez postignutog počasnog gola. U subotu su doekali Atalantu, dobro su se držali, ali ih je srušio Zapata u finišu meča. Prethodni put Salernitana je igrala protiv Verone u Seriji B, pre tri godine, i dobila na svom terenu minimalnim rezultatom.

Verona

Tim iz grada ljubavi je u nedelju napravio iznenađenje i savladao Romu na svom \'\'Bentegodiju\'\' sa 3:2. Bili su to prvi bodovi za Veronu u novoj sezoni, pošto su u prva tri kola dođiveli isto toliko poraza. Gubila je Verona na svom terenu od Intera i Atalante, te u Bolonji, a odlazak u Salerno im je tek drugo gostovanje u sezoni. Verona je bila jedno od prijatnijih iznenađenja u prošlom prvenstvu, završili su na desetom mestu, ali su mogli da budu i neko mesto iznad. Ako žele da ne brinu o opstanku i u ovom šampionatu, moraće češće da igraju kao protiv Rome, kojoj su naneli prvi poraz u prvenstvu i prvi od kada ih predvodi Žoze Murinjo. Novi trener Verone je Hrvat Igor Tudor, koji je stigao iz Sijene.

Predlog

Teško je uporediti dva tima koji se nikad nisu sastajali u elitnom rangu, a poslednji put su igrali međusobno pre više od tri godine. Ipak, Verona stiđe nešto rasterećenija nakon prvog trijumfa u prvenstvu, pa to može da bude olakšavajuća stvar za njih. Ono što je sigurno, obe ekipe će igrati na pobedu, jer bod malo znači i jednima i drugima. Zato se odlučujemo za golove i verujemo da će ih biti na obe strane, bar po jedan. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.