Utorak, 21/09 - Fudbal, Italija, Serija A
21/09Fiorentina vs Inter1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
20/09/2021 22:57
Od utorka su na programu mečevi vanrednog petog kola italijanske Serije A a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fiorentine i Intera. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Fiorentina

Nakon nekoliko poprilično loših sezona utisak je da je "viola" ove godine konačno ona stara.
Naime, izabranici Vinćenca Italijana se trenutno nalaze na sjajnom petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli koji za sada ima maksimalan učinak.
U prošlom kolu su "ljubičasti" ostvarili i treći trijumf u novoj sezoni pošto su slavili na teškom gostovanju kod Đenove, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Inter

Nakon prošlosezonskog Skudeta utisak je nekako da su fudbaleri Intera i ovog puta glavni favoriti za osvajanje italijanskog šampionata, iako se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija na svom terenu deklasirali ekipu Bolonje, a taj meč je završen rezultatom 6:1.
Nažalost, pre toga su "neroazuri" ponovo loše startovali u Ligi šampiona pošto su poraženi na svom terenu od Real Madrida, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Oba tima igraju sjajno na startu Serije A, ali ipak prednost dajemo "neroazurima" koji ukoliko žele da dođu do nove titule šampiona prosto moraju da pobeđuju na ovakvim gostovanjima, pa vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.