Utorak, 21/09 - Fudbal, Francuska, Liga 2
21/09Kaen vs DižonDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
21/09/2021 00:14
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz francuske Lige 2, a ovoga puta smo se opredelili za duel dojučerašnjih prvoligaša, pošto će Kaen na svom terenu dočekati Dižon. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Kaen

Primarni cilj Kaena je povratak u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, ali je već sada jasno da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na devetom mestu uz jedanaest osvojenih bodova.
Do sada je ovaj tim odigrao osam mečeva u Ligi 2 i ostvario tri trijumfa, dva remija i tri poraza.
U prošlom kolu je Kaen remizirao na gostovanju kod Bastije, kada je bilo 1:1, što je inače bio četvrti meč zaredom na kom ova ekipa nije ostvarila trijumf.

Dižon

Nakon katastrofalnog starta šampionata fudbaleri Dižona pružaju sve bolje partije, iako se ovaj tim i dalje nalazi na zabrinjavajućem petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na tim koji će na kraju ispasti u treću ligu.
U prethodna dva kola ovaj tim je ostvario dva trijumfa, i to prvo na svom terenu protiv Bastije, a odmah nakon toga i protiv Dunkerkua, ponovo na domaćem terenu kada je bilo 2:0.
Inače, kada su u pitanju partije na strani Dižon je do sada odigrao tri meča van svog terena i doživeo isto toliko poraza, pa je utisak da je došlo vreme da ova ekipa konačno ostane neporažena na strani.

Naš predlog

Kaen ima dosta problema u poslednje vreme a u goste im stiže Dižon koji igra sjajno, pošto je na dva poslednja meča ostvario isto toliko pobeda. Mišljenja smo da će gosti konačno izbeći poraz na strani zbog čega vam savetujemo da odigrate duplu šansu X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.