Sreda, 22/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
22/09Anže vs Olimpik Marselj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/09/2021 12:49
U sredu je na programu gotovo kompletno kolo francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Anžea i Marseja. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Anže

Fudbaleri Anžea su najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasmas u Ligu Evrope.
Tek u prošlom kolu je ovaj tim doživeo prvi poraz u šampionatu i to na svom terenu od Nanta, a taj duel je završen sa više nego ubedljviih 1:4.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Anže odigrao tri susreta i ostvario dva trijumfa, uz taj pomenuti poraz u prošlom kolu od Nanta.

Marsej

Fudbaleri Marseja igraju fenomenalno ove sezone što nam najbolje pokazuje i trenutna tabela, pošto se ovaj tim trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na prvoplasirani PSŽ, ali i meč manje u odnosu na prebogate Parižane.
U prošlom kolu je tim sa Velodroma ostvario i treći uzastopni trijumf, pošto je na svom terenu slavio protiv nimalo naivne ekipe Rena, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Isti rezultat bio je i na gostovanju kod Monaka, a i tada, kao i u meču sa Renom je blistao sjajni Dieng, koji uz Pajea polako ali sigurno postaje glavna napadačka opcija Marseja.

Naš predlog

Iako domaćin igra odlično na startu prvenstva, meč prošlog kola sa Nantom je pokazao sve slabosti ove ekipe koje će gotovo sigurno iskoristiti Marsej koji igra fantastično na startu sezone, pa vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.