Sreda, 22/09 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
22/09Elfsborg vs Malme1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/09/2021 12:57
Švedski šampionat se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta su na programu mečevi vanrednog 20. kola. Za vas smo analizirali potencijalno jedan od najzanimljivijih duela ovog kola u kom će Elfsborg na svom terenu dočekati Malme, a taj meč je zakazan za 19 časova.
Elfsborg

Fudbaleri Elfsborga pružaju i te kako dobre partije u dosadašnjem toku šampionata, što će nam bez sumnje najbolje potvrditi i tabela, pošto se ova ekipa nakon devetnaest odigranih kola nalazi na trećem mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na četvrtoplasirani Malme, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva Elfsborg ima samo jedan poraz i to u prošlom kolu na gostovanju kod Estersunda kada je bilo 3:1, dok je pre toga ova ekipa vezala četiri meča bez poraza, na kojima je ostvarila tri trijumfa i jedan remi.

Malme

Fudbaleri Malmea su nedavno ostvarili ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona, bez obzira što su u prvom kolu doživeli težak poraz na svom terenu od Juventusa, što je ruku na srce i bilo očekivano.
Ipak, u poslednje vreme Veljko Birmančević i drugari imaju dosta problema u Alsvenskanu, pošto su na pet poslednjih susreta ostvarili samo jedan trijumf, uz dva poraza, ali i dva remija.
U prošlom kolu je jedna od najtrofejnijih švedskih ekipa u derbiju kola remizirala na svom terenu protiv Jurgordena, a taj meč je završen rezultatom 1:1, pa sada Malme ima pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani AIK.

Naš predlog

Očekuje nas jedan poprilično interesantan meč koji nam pre svega može doneti dosta golova, ali vam ipak pre toga savetujemo da odigrate 2 na Malme koji je barem na papiru daleko kvalitetniji rival od Elfsborga. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa fantastičnom kvotom 2.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.