Nedelja, 26/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
26/09Olimpik Marselj vs Lens1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/09/2021 05:06
Ovog vikenda nas očekuju mečevi osmog kola francuske Lige 1, a ovoga puta smo za vas analizirali duel između Marseja i Lansa. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Marsej

Fudbaleri Olimpika iz Marseja igraju dosta dobro na startu ove sezone, što će nam bez ikakve sumnje najbolje pokazati i trenutna tabela, koja nam govori da se ova ekipa trenutno nalazi na odličnom drugom mestu koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona.
Nažalost, u prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na gostovanju kod Anžea, koji ruku na srce igra sjajno ove sezone i trenutno se nalazi na visokom trećem mestu na tabeli.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu Marsej je na tri odigrana susreta ostvario dva trijumfa uz jedan remi.

Lans

Što se tiče Lansa, svakako da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih i sigurno je da to neće biti nimalo lak zadatak.
Ipak, sve ono što smo do sada videli od ovog tima na startu šampionata nam govori da bi Lans mogao da bude jedno od najprijatnijih iznenađenja.
Naime, ova ekipa se posle sedam odigranih mečeva nalazi na visokom četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Marsej, kod koga između ostalog i gostuju ovog puta pa bi eventualnim trijumfom mogli da dođu do senzacionalne druge pozicije na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je Lans doživeo prvi poraz u prvenstvu na svom terenu od Strazbura, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Svakako nas očekuje jedan izuzetno interesantan meč u kom prednost ipak dajemo domaćoj ekipi koja zaista blista na startu ovog šampionata i savetujemo vam da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.