Nedelja, 26/09 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
26/09Krasnodar vs Sochi1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/09/2021 04:12
Posle duže vremena, za vas smo analizirali jedan meču iz ruskog fudbala i to duel između Krasnodara i Sočija. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Krasnodar

Nakon ne baš sjajnog starta prvenstva, fudbaleri Krasnodara kako vreme prolazi pružaju sve bolje partije u ruskoj Premijer ligi.
Naime, na poslednjih pet mečeva ova ekipa je doživela samo jedan poraz, uz čak tri trijumfa, ali i jednog remija.
Inače, u prošlom kolu je Krasnodar slavio na teškom gostovanju kod Ahmata u Groznom, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala tri meča kao domaćin i ostvarila dva trijumfa, uz jedan poraz, i to mimo svih očekivanja od Himkija kada je bilo 0:1.

Soči

Fudbaleri Sočija vremenom pokazuju da partije iz prošle sezone nisu bile slučajnost.
Poznato je da je ova ekipa izborila plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencije prošle sezone gde je eliminisana od Partizana, a ako se po jutru dan poznaje utisak je da bi ova ekipa i ove sezone mogla da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Naime, trenutno se Soči nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Dinamo iz Moskve.
U prošlom kolu je ova ekipa nažalost doživela svoj treći poraz u ovom šampionatu pošto su na svom terenu poraženi od Dinama iz Moskve, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Poznato je koliko fudbaleri Krasnodara umeju da budu neugodni na domaćem terenu gde zaista retko gube. Soči je odličan ove sezone, ali i pored toga, prednost ipak dajemo domaćem timu i savetujemo vam da odigrate 1 što Mozzart plaća sa fantastičnom kvotom 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.