Utorak, 28/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
28/09Kardif Siti vs Vest Bromvič Albion1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
27/09/2021 16:05
Velšani su u seriji poraza, a stiže im glavni favorit za prvo mesto. Utakmica na \'\'Milenijumu\'\' igra se u utorak u 20.45.
Kardif

Tim iz prestonice Velsa igrao je solidno na početku sezone, ali je sve više popuštao kako je vreme odmicalo. Tako se dogodilo da Kardig Siti ima iza sebe tri vezana neuspeha, a čak četiri u pet prethodnih kola. Tim koji je u prva četiri kola osvojio osam bodova, u narednih pet je stogao samo do tri. Sada Kardif zauzima tek 13. mesto sa dvocifrenim zaostatkom za vodećim Bornmutom. Čempionšip je naporna liga, dugo traje i vremena ima sasvim dovoljno da se sve ovo popravi, ali Kardif mora da počne da pobeđuje. U subotu su, posle dva minimalna poraza od Bornmuta i KOventija, od Blekburna poraženi sa čak 5:1, što se ovom timu odavno nije dogodilo.

Vest Brom

Tim iz Birmingema jođ nema poraz, ali je erijom od tri uzastona remija prvo mesto prepustio \'\'Trešnjicama\'\' iz Bormnuta. Nije VBA dobro počeo ni duel sa Kvins Park Rendžersima u petak na svom Hotornsu, gubili su od 1. minuta od \'\'Policajaca\'\', ali su u finišđu uspeli da stignu do preokreta i tako prekinu ovaj niz nerešenih rezultata. Sada Vest Bromvič Albion ima 5 pobeda i 4 remija, pa sa 19 bodova deli drugu poziciju sa najprijatnijim iznenađenjem Koventri Sitijem. Na strani je VBA pobedio Blekburn i Piterboro, a remizirao sa Bornmutom i Prestonom. Da bi ostali na meestu koje vodi u Premijer ligu, iz koje su ispali prethodnog proleća, moraju da nastave sa uspesima, odnosno da što više pobeđuju.

Predlog

U prošloj sezoni nije bilo duela Kardifa i Vest Broma, pošto je ekipe iz Birmingema igrala u eliti. Međutim, veoma je zanimljiv podatak da Vest Brom nikada nije pobedio Kardif na njegovom stadionu, ni na prethodnom, a ni na novom \'\'Milenijumu\'\'. Šest puta je dolazio u prestonicu Velsa Vest Brom, ali nikada nije otišao sa celim plenom. Smatramo da je došlo vreme tza rušenje te neprijatne tradicije po njih, pa vam predlažemo da odigrate dvojku. Kvota za pobedu gostiju u kladionici Meridianbet iznosi 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.