Sreda, 29/09 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
29/09Atletiko Mineiro vs Palmeiras1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/09/2021 22:10
U utorak je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč polufinala Kopa Libertadores u kom će Atletiko Mineiro na svom terenu dočekati Palmeiras. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Atletiko Mineiro

Fudbaleri Atletiko Mineira igraju sjajno ove sezone a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli brazilske Serije A uz čak osam bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Palmerias, koji im je između ostalog i protivnik u revanš meču polufinala Kopa Libertadores.
U prvom duelu koji je odigran kod Palmeirasa, ova dva tima su podelili bodove, pošto je na kraju bilo 0:0.
Inače, u prošlom kolu Serije A lider na tabeli je remizirao na izuzetno teškom gostovanju kod Sao Paula, a taj duel je završen bez golova.

Palmeiras

Poznato je da su fudbaleri Palmeirasa aktuelni šampioni Južne Amerike, a vrlo lako se može desiti da ovaj tim i odbrani titulu, pošto su u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadoresa stigli do polufinala i za ponovni plasman u finale će se sastati sa Atletiko Mineirom.
Kao što smo već pomenuli, na prvom meču između ova dva tima nije bilo golova, a sada će gosti morati da idu na trijumf, što će biti veoma težak zadatak.
Inače, u prošlom kolu brazilske Serije A je Palmeiras poražen na gostovanju kod Korintijansa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Na papiru je Atletiko Mineiro ipak kvalitetniji sastav, pošto je poznato da za ovu ekipu nastupaju Hulk i Dijego Košta, a na sve to, zaista je teško očekivati da Palmeiras dva puta zaredom dođe do plasmana u finale Kopa Libertadoresa, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzart plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.