Utorak, 28/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
28/09Real Madrid vs ŠerifUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
27/09/2021 21:26
U utorak se nastavljaju mečevi Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Santjago Bernabeu gde će fudbaleri Real Madrida dočekati Šerif. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Real Madrid

Sigurno je da Madriđani slove za jedne od najvećih favorita za osvajanje Lige šampiona, što ruku na srce neće biti nimalo lak zadatak.
I pored remija u prošlom kolu španske La Lige na svom terenu protiv Viljareala, mora se priznati da izabranici Karla Ančelotija za sada pružaju sjajne partije u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, pošto se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Real Sosijedad.
Inače, u prvom kolu Lige šampiona su Madriđani slavili na veoma teškom gostovanju kod Intera kada je bilo 0:1.

Šerif

Fudbaleri Šerifa su napravili neverovatan uspeh plasmanom u Ligu šampiona, a svakako ne treba zaboraviti da je moldavski prvak do najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja stigao nakon što je eliminisao prvo Crvenu Zvezdu, potom Dinamo, šlag na tortu je bez ikakve sumnje bila i senzacionalna pobeda u prvom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, i to na svom terenu protiv Šahtjora, kada je bilo 2:0.
Kada je u pitanju moldavsko prvenstvo, u ovom trenutku se tim iz Tiraspolja nalazi na trećem mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Milsami, ali i uz čak tri meča manje u odnosu na trenutnog lidera na tabeli.

Naš predlog

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da su Madriđani apsolutni favoriti na ovom duelu koji bi prosto morao da nam donese i dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.