Sreda, 29/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
29/09Zenit vs Malme1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/09/2021 10:00
Za goste je i sam plasman u grupnu fazu Lige šampiona veliki uspeh, dok domaćin želi u nokaut fazu. Utakmica u Sankt Peterburgu igra se u sredu u 18.45.
Zenit

šampion Rusije toliko dominantno igra u Premiejr ligi svoje zemlje, da se ne postavlja pitanje odbrane titule. Posle devet odigranih kola Zenit ima sedam pobeda i samo dva poraza, a jedini neuspeh od stara szone doživeli su u prvom kolu Lige šampiona kada su minimalno poraženi od Čelsija na Stamford Bridžu. Grupa je zahtevna, pored Zenita i Malmea t su i Juventus i Čelsi, favoriti za osvajanje prva dva mesta i plasman u osminu finala. Zenit će pokupati da bude bolji bar od jedne od te dve ekipe, pošto se smatra da Malme ima najmanje šansi da se nađe među dve najbolje ekipe. Ekipa iz Sankt Peterburga je slavila u nedelju na svom terenu protiv Samare, učinili su to tek posle preokreta, pošto su gosti prvi stigli do prednosti.

Malme

Ubedljiv poraz je prvak Švedske dođiveo u prvom kolu grupne faze od Juventusa na svom terenu, i automatski s spustila tenzija mešu navijačima. Optimizam koji se pojavio nakon odlično odrađenih kvalifikacija, u kojima su morali da izbace čak četiri rivala. Počeli su protiv Rige, pa preko Helsinkija, Redžersa i na kraju Ludogoreca, Malme je stigao do grupne faze. Sigurno ih je stigao i umor, nakon više nego napornog leta, pa su popustili i u domaćem prvenstvu. Sada je lider ekipa Đurgardena, pa će Malmeu u narednim danima biti glavni cilj odbrana titule i pokušaj narednog leta da opet dođu do grupa Lige šampiona, pošto su sada dobro \'\'nabildovali\'\' koeficijent. Ostalo je devet kola do kraja prvenstva Švedske, pa bi svaki novi kiks mogao da bude koban. Ne zaboravite, predstoje nam još dve pauze u prvenstvima zbog obaveza nacionalnih timova u kvalifikacijama za Mundijal.

Predlog

Poraženi iz ovog meča imaće minimalne šanse da bude među dve ekipe koje će nastaviti takmičenje u Ligi šampiona. Podsećamo da trećeplasirani tim iz grupe prelazi u Ligu Evrope, a ko ovde pobedi biće vrlo blizu proleća u Evropi. Zenit je favorit na svom terenu i protiv jačih ekipa od Malmea, te smatramo da će ruski šampion uspeti da stigne do prvih bodova u ovoj grupi. Malme ume da bude nezgodan na strani, videlo se to u Glazgvu kada su preokrenuli sa igračem manje, ali sumnjamo da imaju snage za još jednu senzaciju. Naš predlog je jedinica, a kvota za nju u kaldionici Meridianbet iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.