Četvrtak, 14/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
14/10Fortaleza vs GremioDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/10/2021 23:39
U noći između srede i četvrtka je na programu gotovo kompletno kolo brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fortaleze i Gremija. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Fortaleza

Već dosta puta smo pominjali da su fudbaleri Fortaleze najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Naime, ova ekipa se mimo svih očekivanja nalazi na fantastičnom četvrtom mestu na tabeli što niko pre početka šampionata nije mogao ni da pretpostavi.
Do sada je ova ekipa odigrala dvadeset pet mečeva i ostvarila jedanaest trijumfa, šest remija i osam poraza.
Nažalost, u prošlom kolu je Fortaleza poražena na svom terenu od Flamenga, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 0:3.

Gremio

Ako smo za Fortalezu pričali da su najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, onda je sigurno da je Gremio tim koji je do sada najveće razočarenje.
Naime, ova slavna ekipa se u ovom trenutku mimo svih očekivanja nalazi tek na pretposlednjem mestu na tabei sa samo 23 osvojena boda, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je Gremio doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Santosa, kada je bilo 1:0.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala jedanaest mečeva na strani i ostvarila tri trijumfa i čak osam poraza, bez remija.

Naš predlog

Nakon teškog poraza u prošlom kolu od Flamenga sigurno je da Fortaleza želi da se iskupi svojim navijačima, ali su bodovi preko potrebni i Gremiju, pa sve nekako ukazuje da će ovde i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.