Petak, 15/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
15/10Sao Paulo vs Ceará1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
13/10/2021 04:17
Poslednji meč vanrednog 26. kola brazilske Serije A nam donosi duel između Sao Paula i Seare. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Sao Paulo

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Sao Paula imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Naime, trenutno se izabranici Ernana Krespa nalaze tek na trinaestom mestu na tabeli što je inače i prva pozicija koja ne donosi plasman ni u Kopa Libertadores, ali ni u Kopa Sudamerikanu.
Zanimljivo je da je Sao Paulo na pet poslednjih mečeva isto toliko puta remizirao, a poslednji put se to desilo u prošlom kolu kada je ova ekipa odigrala još jedan poprilično loš meč i odigrala samo bez golova na gostovanju kod novajlije Kujabe.

Seara

Što se tiče Seare, svakako da je primarni cilj ovog tima opstanak u društvu najboljih, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trinaestoplasirani Sao Paulo, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je inače Seara odigrala u skladu sa svojim mogućnostima na gostovanju kod lidera na tabeli, a taj duel je Atletiko Mineiro bez većih problema dobio sa 3:1.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala jedanaest mečeva na strani i još uvek nemaju trijumf, uz pet remija i šest poraza, i ubedljivo su najlošiji gosti u ligi.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Sao Paulo posle baš dosta vremena uspeti da zabeleži jedan trijumf, a u prilog tome nam ide i činjenica da je Seara najslabiji gost u ligi, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.