Petak, 15/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
15/10Voždovac vs NapredakDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
13/10/2021 21:40
Posle dvosedmične pauze nastavlja se i srpska Superliga. Na krovu tržnog centra Voždovac dočekuje Napredak. Utakmica se igra u petak u 17 časova.
Voždovac

\'\'Zmajevi\'\' su loš niz rezultata prekinuli sjajnom pobedom u Subotici protiv Spartaka od 4:0. Prava je šteta za njih što je odmah zatim usledio prekid prvenstva zbog obaveza nacionalnih timova. Pre pobede nad \'\'Golubovima\'\' Voždovac je imao tri vezana meča bez trijumfa, sa samo jednim osvojenim bodom. Posle pobede na severu zemlje nalaze se na sedmom mestu sa solidnih 16 bodova. Njihov prvi cilj je nastup u plej-ofu, a kasnije šta urade. Svima je u mislima prethodna sezona kada su se spasili samo zahvaljujući Spartaku koji je odoleo protiv Rada, pa su \'\'Građevinari\'\' morali u niži rang. Na svom terenu Voždovac je pobedio na tri prva meča, ali je na prethodna dva ostao bez trijumfa, izgubili su od Kragujevčana i remizirali sa Lučancima.

Napredak

Odličan start sezone Kruševljani su pokvarili u prethodna tri kola kada su upisali isto toliko poraza. Nakon iznenađujuće pobede u gostima protiv TSC-a, poraženi su na svom terenu od Čukaričkog, da bi zatim minimalnim rezultatom izgubili i u Novom Sadu od Proletera i u Kruševcu protiv Partizana. Taj meč sa crno-belima izazvao je brojne polemike, gosti su slavili iz penala preko Rikarda, ali treba reći da je prvi pokušaj golgetera Partizana odbranio golman Napretka Vasiljević, međutim, udarac je ponovovljen i Rikardo je postigao gol odluke. Tada je i isključen Ćuković, pa je Napredak dobar deo meča, do isključenja Uroševića na drugoj strani, igrao sa čovekom manje. I brojčano slabiji, \'\'Čarapani\'\' su bili ravnopravan rival, ali šta to vredi kada su ostali praznih šaka.

Predlog

U prošloj sezoni nagledali smo se golova na mečevima Voždovca i Napretka. U kruevcu je bilo 3:1 za Napredak, ali su se \'\'Zmajevi\'\' revanširali trijumfom od 4:2 na svom terenu. Napretku nikako ne odgovara ovo gostovanje jer su na krovu tržnog centra gostovali devet puta, a samo su jednom osvojili bod. Voždovac je osam puta pobedio, a to je uradio u prethodnih pet duela. Možda bi Napredak mogao da prekine tu crnu seriju bez pobede, ali bi gosti bili zadovoljni i bodom. Naš predlog je igra gol-gol, pošto obe ekipe gaje napadački stil igre. Za GG u kladionici 1xbet kvota je 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.